Kærestetid #1

Nemme børnelege #1

 photo 9cea5596-f6d2-4b81-beeb-55743acb9467_zpslw7ef9x9.jpg
 photo de930323-fb91-4df5-82ff-c7be50808b7a_zpskxzo92zo.jpg
 photo 11f87caa-c218-4e65-8dcb-765c8c00dfc8_zpsyq7zbnnc.jpg
 photo ed162741-2b77-46b9-929d-6f6d0020646f_zpsqpmwubuc.jpg
Vi lejer tit bøger på biblioteket da det er så nemt og gratis (hvis vi da husker at aflevere dem til tiden igen… ahem), og de har jo et kæmpe udvalg. Og så er det ikke hele tiden de samme godnathistorier der bliver læst igen og igen. Sidst kom der også en “Legehåndbog” med hjem, for vi kunne godt bruge lidt inspiration til nogle nemme børnelege vi kunne lege med børnene, så det ikke hele tiden blev de samme lege. Og ville lige dele tippet med jer, for det er altså en nem måde at få inspiration til nogle lege med børnene som de synes er sjove, og vi også alle lige har en halv time sammen hvor fokus kun er på selve “legen”. Altså ikke at vi ikke har fokus på børnene i længere tid og på andre tidspunkter, vi manglede bare lidt inspiration til hvordan vi lige kunne lave noget anderledes med børnene uden det krævede det helt store søgearbejde.

Jeg selv er vokset op med lege som “tampen brænder”, som jeg jo helt havde glemt! Så den er blevet leget de sidste par aftener, og børnene elsker det! Og de kan begge være med. Altså bare hvor man gemmer en ting som er tampen (f.eks. et smykke, en lille bold, en taperulle, lille bamse, en sok eller hvad der lige er i nærheden), og så skal gemmeren oplyse om tingen er gemt i fuglehøjde, midten eller fiskehøjde. Og så skal de andre finde tampen, og så kan man spørge om “tampen brænder”, og den brænder jo mere, jo tættere man er på den.

Hvilke lege leger i derhjemme?

-Sebrina

1 kommentar

  • Nanna

    Nu er jeg 23 og minus børn, så det er ikke fordi jeg leger super meget, men da jeg var lille og blev passet af min farmor og farfar var favoritlegene udover tampen brænder – blindebuk og mørkegemme

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestetid #1