torsdagspænhed

er kortfilm en ny form for reklame?

Indlægget er sponsoreret af Ford 

Om det er fordi vi ikke ser så meget fjernsyn hvor reklamer indgår, så er jeg godt nok overrasket over Fords kortfilm “Familen”. Altså bilerne i reklamen er godt nok Fordmodeller, ellers opfatter jeg ikke filmen for decideret reklame. Det kan jeg godt lide. Fokus i filmen er en skilsmisse i en ganske almindelig dansk kernefamilie, og stemningen præget heraf. Det er faktisk en dyb film med mange følelser, som trænger lige igennem hos mig. Jeg selv er ikke fra en skilsmissefamilie, men det er Nicolai, og det har som så mange andre skilsmissefamilier givet nogle udfordringer, og gør det til tider stadigvæk. Det har til tider været svært for mig at forstå, hvad der er på spil i sådan en skilsmissefamilie, men efter at jeg har fået veninder og kollegaer, som enten selv er fra en skilsmissefamilie eller selv er blevet skilt, har jeg i den grad fået udvidet min horisont, hvad angår skilsmisse, og jeg bliver stadigvæk klogere, forarget og negativt- og positivt overrasket. Jeg følger også bloggere, som skriver om det ellers så ret tabubelagte emne, da det nok altid lidt har været en frygt for mig, at mine forældre skulle blive skilt, eller at jeg en dag selv skulle ende der. Det virker helt absurd at skrive om, fordi vi så sent som i dag har fået målt fingre for at få designet vores vielsesringe, og for tiden bare har meget fokus på vores bryllup. Men af og til snakker vi faktisk om, hvordan vi ville gøre det, hvis det var. Og ærligt, det giver sgu ikke så meget mening at snakke om, når vi sidder nærmest nyforelskede og et minut forinden har erklæret hvor gode vi er sammen.

Tilbage til filmen. Jeg kan godt lide den anderledes måde at Ford formidler deres reklamebudskab ved at tage nogle hverdagsproblemer (livsproblemer) – eller nok snarere tabubelagte emner op, så vi forbrugere “rammes” på en anden måde.

Gør jer selv den tjeneste at se den lille kortfilm, hvor store danske skuespillernavne medvirker.

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

torsdagspænhed