weekend med en bytur til den lyse morgen

Kærestetid #2

En måde at få lidt “kærestetid” på, er ironisk nok den tid hvor vi ikke er sammen. Lyder det weird!? 😉 F.eks. på togturen eller på vej i bilen hjem fra arbejde. Ikke at jeg vil opfordre til at man køre bil og snakker i telefon samtidig, men nu har vi begge biler hvor vi kan snakke “håndholdt”, eller hvad pokker det hedder, og hvis vi alligevel holder i kø, så kan man nå at snakke lidt på blot fem minutter. Særlige oplevelser fra arbejdet, eller hvis der lige er noget vigtigt at sige, eller hvad det nu kan være, som man gerne lige vil have ro til at snakke om/fortælle uden at blive afbrudt hvert 5. sekund. For når først alle er hjemme og der skal laves mad, snakkes om dagen i børnehave og vuggestuen, tørres en røv, spilles en fodboldkamp, gå en tur med hunden osv., så ja, er det da en udfordring at få en længere snak dér midt i ulvetimen. Så det gælder om at udnytte de små pauser der er i løbet af dagen. Hvis der er travlt på arbejdet, kan det også være en sms imens man lige er på toilettet. Og sommetider er det bare en kyssemund jeg f.eks. får sendt afsted, men ja, vi synes det er rart lige at have en eller form for kontakt i løbet af dagen.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend med en bytur til den lyse morgen