Endnu en 30års

Må ha’ Matilde kakaomælk NU!

Det er næsten komisk at vi udgiver et sponsoreret indlæg for Matilde Kakaomælk i dag, hvor vi rent faktisk har tømmermænd og craver kakaomælk mere end hvad “lovligt er” ;-). ……. Og så så man lige mig gå hen og kigge ind i køleskabet, for at se om der var mere af den Matilde kakaomælk, som min bror havde taget med i aftes. Nope. Den blev så brugt til en ualmindelig lækker drink – marcipangris, og jeg bliver nødt til lige at få opskriften på den marcipangris, for det var en rigtig lækker gris, som åbenbart også formåede at gøre mig fuld. Derfor var der desværre så heller ikke mere tilbage af Matilde, og nu vil min krop jo ikke have andet! Og (sindssyge) Nicolai er ude at løbe, og børnene sover, så jeg piner lige mig selv med at smide en reklamefilm op af Matilde kakaomælk. Det er selvpineri af en kaliber de fleste kan forstå. Så hvis du sidder med tømmermænd, så hent lige Matilde inden du klikker på nedenstående film  ;-).

Nå, men udover kakaomælk, så er mit bedste råd mod tømmermænd at spise inden du lægger dig til at sove. Og drikke vand. Masser af vand. Og spise chips. Det funger for mig i hvert fald, og så tror jeg også at jeg forbrænder en del af alkoholen, fordi jeg danser helt crazy når jeg er fuld. Nå, nu er Nicolai hjemme, og jeg vil lige suse afsted efter Matilde! “Så har vi også noget til et hyggeligt morgenbord i morgen”. Så må nok hellere købe to.

-Sebrina

2 kommentarer

  • Sheena

    Opfølgning på opskrift af marcipangris påkrævet. Man kan ikke påstå at noget er vildt lækkert uden at lade andre få mulighed for at smage 😉🍹

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

    Her drikker vi marcipanbrød. Cocio og disaronno 😋

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en 30års