Må ha' Matilde kakaomælk NU!

Musikquiz er genialt som selskabsleg

1930402_10153955345075903_5005445303958057275_n

Da jeg læste Elisabeths indlæg om musikquiz, og har veninder der er gode til det med selskabslege – så var der jo ingen tvivl. Vi skulle da quizze lidt til min fødselsdag. Som altid, havde vi jo goooood tid hele lørdagen til at få handlet, gøre rent og pynte lidt op. Men det dur ikke herhjemme. Der sneg sig et besøg i Anchers havecenter, da vi lige så i lørdagsavisen, at der var gratis pølser og fadøl. Så havde vi en god undskyldning for lige at smutte forbi og kigge på grønt til hjem og have. Gjorde mig iøvrigt et godt kup, og har nu fået endnu en smuk sukkulentplante i stuen. Jeg elsker lidt det havecenter faktisk. Og så var der jo også lige åbnet et nyt loppemarked derude, og det skulle vi også lige besøge. Og Waves kunne vi jo også lige nå. Tigerbutikken havde jo nok lidt sjovt lir vi kunne bruge. Sådan er det altid, når vi har afleveret børn og har en hel dag for os selv. Det er dejligt. Men pludselig fik vi travlt, og derfor var jeg glad for at Elisabeth jo havde opskriften til quizzen, så imens jeg hoppede i bad, fik Nicolai hurtigt fixet den quiz med dertilhørende fine illustrationer ;-).

IMG_2593 [136097]

IMG_2592 [136095]

IMG_2591 [136093]

IMG_2590 [136091]

Nicolai blev altså gamemaster, og jeg og gæsterne blev inddelt i tre hold. Der var så fire kategorier; stamtræet, den frække, sport og jorden rundt. Nicolai valgte den første kategori, og hvis man så kunne gætte sang/kunstner eller begge dele gjaldt det om at køre et shot ned og rejse sig hurtigt op. Hvis man gættede sangtitel korrekt gav det 1 point, og kunstner gav også 1 point. Hvis man ikke gættede korrekt røg der et point, og så spillede sangen videre, og så skulle der drikkes igen og et andet hold kunne derfor få muligheden for point. Holdet der gættede korrekt valgte så kategori. Det giver altid en særlig stemning med sådanne lege/quizzer. Og så bliver nogle også lidt fulde, så det kan anbefales! Så tak til Elisabeth for mega meget inspiration! Mit hold vandt desværre ikke… men vi tabte da heller ikke. Ville altså også være dårlig stil at fødselsdagsbarnet (som er en ret så dårlig taber) skulle tabe på sin fødselsdag… Sin 30års fødselsdag.

– Sebrina

 

 

1 kommentar

  • Yay, Sebrina:) Fedt, at jeg ku’ bidrage med lidt inspiration:) Nu får jeg også lyst til at quizze!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må ha' Matilde kakaomælk NU!