Nemme børnelege #2

weekend med en bytur til den lyse morgen

DSC_0029 DSC_0028DSC_0003 (1) Det er snart weekend igen, og faktisk i dag min sidste dag i 20’erne. Og den fejrer jeg simpelthen med en fridag for mig selv. Så efter børnene var afleveret, hoppede jeg tilbage i sengen og sov lidt videre. Og så sidder jeg her med en kaffe og computer og slapper den. Det er altså dejligt afslappende. Til middag skal jeg til event med god mad og vinsmagning. Det er noget med en ny app omkring vine, og den vil jeg gerne høre mere om. I det hele taget gad jeg godt bare at vide lidt mere om vine end jeg gør, for jeg har jo opdaget at jeg godt kan lide noget vin, og hvis jeg nu blev bare lidt klogere og smagte på lidt mere, kan jeg måske også bidrage lidt når de “voksne snakker” eller når vi er ude at spise og sådan… Og måske jeg også har noget at byde ind med, når vi skal handle vin ind til brylluppet! Jeg har dog ikke tænkt mig at gå amok til den prøvesmagning, for det er hverdag og børnene skal hentes, en veninde skal med hjem og i det hele taget hører alkohol ikke til i hverdagene – i mit hoved!

Nå men sidste weekend fik jeg da også rigeligt indenbords til den 30års fødselsdag. Ærgrer mig lidt over at jeg ikke lige fik knipset et selfie ude på Llamas badeværelse – det har jeg set så mange gøre. Og jeg er ret tosset med det gulv. Og når man så også har høje hæle, chiffon og læbestift på ville det være fint. Men nix. Nå men maden og selskabet var fantastisk. Og at starte ud med Dark’N Stormy er sådan lige mig (særligt fordi den aften på Smukfest hvor Nicolai friede, havde vi spist på Llama og delt sådan en kande). Nå men til den 30års i fredags endte vi så på Heidi’s Bier Bar, Mc. D og i en taxa (farvel 800 kroner)… og så var jeg hjemme kl. 6.15 imens solen begyndte at stige opad. Hold nu sheisse en sjov aften og nat. Lørdag var jeg træt. Sov imens Nicolai tog i biffen med børnene og så radisserne. Verdens bedste mand og far. Søndag var mor her så igen lidt mere frisk, så afsted til noget træning, en masse leg med nabobørn, risengrød til aftensmad, unospil, krummerne på Netflix (den rigtige!) og sidste afsnit af ‘Bedrag’.

DSC_0025DSC_0027DSC_0034DSC_0033

SKØNT.

-Sebrina

1 kommentar

  • Mie

    Lyder som en god fødselsdag! En anden gang så kan du med fordel tage en ubber vogn hjem, det er ca. halv pris

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme børnelege #2