Vores besøg hos frilandsgrisene på Gelstrupgård Øko

Lad os spille UNO :-)

 

DSC_0040

DSC_0035

Faldt lige over de her billeder, hvor Aya og jeg spiller UNO. Det spiller vi ret ofte efterhånden, og det er også en god måde at øve de forskellige tal. I det hele taget er vi begyndt at spille en masse forskellige slags spil, og det er sjovt! Kalaha har vi spillet længe. Det er hun ret god til! Så er der Sorteper. Loopin’ Louie, Ludo, Klodsmajor, Hr. Skæg spillene, Memospil. Og sikkert flere end det. Det er bare en rigtig god måde at være sammen på, og hun har arvet konkurrencegenet, haha. Det kunne være rigtig godt hvis hun så også fik Nicolais gode tabermanér, for jeg var ikke så god til at tabe som barn. Er det stadigvæk ikke, men jeg kan dog skjule det bedre nu. Men jeg kan nærmest syde indvendigt hvis jeg taber, okay ikke hvis jeg taber i vendespil til Aya, men hvis jeg spiller med jævnaldrende, så skal jeg lige tage mig sammen, og er dog heldigvis blevet meget bedre til at kapere et nederlag 😀 Men jeg kan faktisk blive enormt irriteret/provokeret over at spille mod nogen som ikke går op i spillet. Så vil jeg hellere lade være med at spille. Please sig at der er andre (gerne mødre) der har det på samme måde?!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores besøg hos frilandsgrisene på Gelstrupgård Øko