Prøver det der videobloggeri - mandagsfri

endelig kom vi i haven

Indlægget er sponsoreret af Roundup

round3 round6 round8

Her i Kr. Himmelfartsdagene fik vi endelig gjort lidt i haven. Primært forhaven, hvor vi opholder os allermest fordi det er dér vi har mest sol, og også udsigt til vores store fællesareal hvor børnene leger. Vi har lidt planer for forhaven, faktisk den at der skal lægges fliser over det hele, og at vi skal gøre det i sommerferien. Lyder måske ikke så lokkende, men vi kommer ikke til at rejse inden brylluppet, og selvom det ikke drejer sig om mere end 30m2 der skal lægges fliser på, kommer det til at tage noget tid, så det skal noget af vores sommerferie bruges på. Og så skal vi have nogle flere lækre krukker og loungemøbler. Glæder mig faktisk! I baghaven har vi nemlig en større græsplæne, og den er mere end rigeligt for os at holde 😉 Vi har dog drømme for vores baghave, så den også vil lokke os mere derud. Også fordi vi har lidt mere privatliv deromme, og gyngestativet står også deromme. Så det skal være haven hvor vi ligesom er mere aktive. Vi kunne dog virkelig godt tænke os nogle højbede med en masse krydderureter i. Det eneste vi har plantet er et ribstræ, og det er vi til gengæld meget glade for. Alvin nåede dog sidste år at plyndre det meste af træet for ribs inden vi andre fik lov til at smage ;-). Vores fliseterrasse skal også udvides med et par kvadratmeter, og nu er vi jo også igang med at fjerne ukrudt og græs imellem fliserne, og Rounduppen ser ud til at virke. Yay! Det må siges at være piece of cake med den spray.

Det er ikke mere end en uge siden at Nicolai sprøjtede derude, og på billedet nedenfor ses resultatet af et stks mælkebøtte, der er ved at dø. Det vil gøre det noget nemmere at fjerne, og så skal vi bare sørge for at holde det “nede”. Men nu er vi motiverede for det, og håber at vi kan få skabt en baghave, som lokker lige så meget som forhaven gør. Også også bliver pæn. Aya ønsker sig en trampolin, og hvis vi skal have sådan en, så bliver det helt sikkert i baghaven, da vi har 200 kvadratmeter derude. Vi forældre skal dog lige overtales…! For vi kan nok ikke have urtehave, gyngestativ, skur, trampolin, større terrasse osv. på de 200 kvadratmeter. Men der kommer til at ske noget denne “sæson”, og det er fedt at vi kan prioritere det i år, for det er faktisk først nu, efter vi har boet her i tre år, at vi vil bruge tid og lidt flere penge på vores små haver. Faktisk kunne vi godt tænke os en lidt stilren forhave, og en mere grøn, lidt vild baghave, med urteplanter og endnu et frugttræ/frugtbusk. Hvorfor er det ikke muligt at købe et Pink Lady æbletræ? Det er de allerbedste æbler jo!

rouDSC_0153

-Sebrina

7 kommentarer

  • Caja

    Hvor er din fine jakke – og sættet(?) indenunder – fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

      Jakken er fra Envii og dragten er fra Gina tricot 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maija

    Seriøst? I kan reklamere for ølologi og roundup samtidigt? Er det det I vil efterlade til næste generation – roundup i grundvandet og monsantos monopol!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

      Hvis du følger lidt med herinde, kan det være du kan få et billede af hvilken familie vi er, og få en idé om hvad vi ønsker for den næste generation.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvis det så endda kun var roundup i grundvandet, der er også roundup i vores urin, mindst hos de der spiser økologisk. Eller sagt på en anden måde: Dem der ikke har råd til det kan holde de fleste spr’jtegifte udehar størst indhold af sprøjtegift i urinen. Men det er ikke sikkert det er farligt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Como Lucrar Dinheiro Na Internet © 2017.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Você será capaz de escrever dezenas de textos.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøver det der videobloggeri - mandagsfri