wup wup

interesseret i at leje en Myselfie?

Indlægget er en reklame for Myselfie.dk

mysekf

Godaften på den dejligste søndag i år. Kan vi ikke være enige om det? Vi har i dag været endnu engang forbi lokationen, hvor bryllupsfesten skal holdes, så toatmaster også fik set stedet, og vi lige kunne få styr på lidt mere praktisk. Det bliver rigtig godt! Vi er nået så langt at vi nu kan begynde at fokusere på lidt mindre detaljer, men detaljer som lige skal krydre dagen lidt. Vi har jo allerede booket en Myselfie til dagen. Og har nu også fundet stedet hvor den skal stå, hvor ALLE bryllupsgæster skal forbi ;-). De billeder vi har liggende fra min 30 års fødselsdag, er jeg så glad for, og jeg glæder mig virkelig til de skæve billeder vi får af vores bryllupsgæster. Har en forestilling om, at der nok skal komme nogle fantastiske billeder fra festen, og at Myselfie også vil være med til at skabe god stemning 😀

Søde Thomas fra Myselfie har givet mig en rabatkode, som jeg må dele med jer læsere. Så skynd jer ind og book en myselfie her i løbet af maj måned – brug koden “denormale” og der bliver trukket 10% i rabat! Der er stor efterspørgsel på Myselfie i øjeblikket, så håber i kan være heldige at leje én til en helt særlig fest. Det vil i ikke fortryde!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wup wup