endelig kom vi i haven

Lige nu #2

avo

 • så jeg lige i blogoversigten, at det der “Lige nu” indlæg havde fået flere sidevisninger end mange andre indlæg, og det indlæg tog så fem minutter at lave. Derfor dette indlæg nu. Hvis i kan lide de hurtige indlæg – så skal jeg da gøre mere i det! Det er nemt 😉
 • er jeg igen en stolt mor. Aya har lært at binde snørebånd. Hun fik de nye sko fredag. Det er da godt klaret, hva!?
 • smager min kaffe af salt. Fordi den forbandede opvaskemaskine igen gør oprør. Jeg tror faktisk jeg hader den maskine.
 • har jeg lige støvsuget og vasket gulv i mere end halvdelen af hjemmet. Jeg kan faktisk godt være effektiv om morgenen og nå en del inden jeg skal på arbejde
 • hørte jeg i radioen, at det er om at nyde solen og varmen, for weekenden bliver lidt sløj.
 • er jeg overbevist om at vi nok skal få fint vejr i pinsen. De der prognoser holder sjældent hvad de lover alligevel.
 • overvejer jeg om jeg kan nå at stryge yndlingskjolen inden jeg skal afsted på arbejde. Den skal nemlig på efter fyraften, da jeg for første gang skal være med som ledsager når Nicolai skal ud og spise med kunder.
 • hader jeg en smule at jeg kommer lidt for sent til den middag som starter kl. 18, da jeg først har fri kl. 18. Kender nemlig ikke nogen, og det er et lille selskab. Så at komme for sent, forpustet og med sved på overlæben… okay, det er noget jeg er vant til. Pyt. Jeg tager den på gefühl. Og med hæle og lidt på læberne. Så går det hele.
 • har jeg besluttet mig for at tage toget på arbejde, så jeg kan få lidt vin til bøfferne i aften
 • er jeg rigtig glad for at jeg har en fridag i morgen
 • tror jeg på at de to små rynkede hjerner ovenover, som er avocadosten, faktisk bliver til noget der skulle blive en plante. Tre uger har de været i vand og der er begyndt at ske et eller andet.
 • bliver jeg pinligt stolt, når de to sten begynder at spire. Jeg bliver helt varm i hjertet bare ved tanken
 • har jeg faktisk travlt. Det her indlæg tog ikke fem minutter, men 15 minutter, og jeg skal faktisk nå et tog.

-Sebrina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

endelig kom vi i haven