weekend i stolthedens tegn

wup wup

Indlægget indeholder affiliatelinks


jeg er lige så happy som alle jer andre. Det her solskin og varme gør ufatteligt godt! Og at det så er weekend nu, og at den startede med shopping af diverse gaver (husk mors dag!) og en del kup i Bilka, gør det ekstra godt. Vi snakker 30% på tøj og sko. Så skal der dælme købes undertøj til børnene, haha. Og åbenbart også espadrillos i læder til undertegnede. Jo, jeg er glad for Bilka og Føtex! Vi fik en sej spidermancykelhjelm til Alvin for blot 99 kroner. Sat ned fra 399,- til 99,-. Og en anden “skaterhjelm” til Aya til samme pris. Sådan noget er jeg vild med. Og Nicolai fik erhvervet sig seje Birkenstocks til under 300 kroner. Så deeeet. Og så får man jo for tiden de der små potteplanter med hjem. Det er da et fantastisk koncept 🙂

Og lige nu sidder jeg og mine sygeplejeveninder og tjekker billetter ud på momondo, for ENDELIG skal vi på en lille weekendtur. Altså i efteråret vel at mærke…. men bare dét at vi får fastlagt en dato og bestilt billetter, er store sager. Det har været så svært at få koordineret de seneste (mange) år pga. vores skæve arbejdstider, graviditeter og småbørn. Men NU lykkes det altså. Amsterdam here we come!

og så vil jeg lige fejre det med en frisklavet Moscow Mule og et par episoder af GOT med ham den lækre.

God weekend her fra provinsen.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend i stolthedens tegn