en smuk bryllupsvideo

bytur, bonbonland, blefri og barbier

DSC_0056

1

fredag var Nicolai og jeg ude med Nicolais kollegaer. Først drinks, så god mad og vin på Zeleste og derefter lidt flere drinks. Så det var med lidt promille i blodet vi kom hjem omkring en 3 tiden. En skøn og hyggelig aften, og rigtig rart at få ansigter på dem Nicolai arbejder en del med. Og det var også noget tid siden at Nicolai og jeg havde været ude sammen, så vi trængte lidt til det! Jeg vågnede dog allerede kl. 7 og kunne ikke sove mere. Sådan er det stort set altid når jeg har drukket. Møg irriterende fordi jeg ved at jeg nok skal blive træt senere. Men min mor havde også fødselsdag, og børnene var i forvejen dernede, så vi kunne bringe morgenbrødet til det store morgenbord og fejre min mors 54 års fødselsdag. 54 er jo faktisk ikke nogen vild alder, og både Nicolai og jeg har friske og “unge” forældre, og det synes vi er fedt. Ikke at alder har så meget at sige, for jeg kender mange friske bedsteforældre som er 10 år ældre end vores forældre er, men tanken om at de har mange år med vores børn og forhåbentlig stadig er friske når Aya og Alvin bliver voksne gør mig virkelig glad og… tryg..!?

Da regnen stilnede lidt af besluttede vi os for at overraske børnene med en tur i Bonbonland. Det er over 15 år siden jeg sidst har været der, utroligt nok, når jeg ligesom er vokset op blot 15 minutters kørsel derfra ;-). Men sikke et hit altså! Mange af forlystelserne kunne børnene prøve – også Alvin og kusine Marie som lige er over de 90 cm. Da vi var i Legoland for to år siden var det begrænset, hvor meget Aya kunne prøve og hun var svært skuffet. Det samme gælder Tivoli fordi hun gerne vil prøve andet end karruseller 😉 Og bare lige for at prale – Nicolai og jeg prøvede Svend Svingarm. Det er den vildeste forlystelse jeg har prøvet! Dét havde jeg ikke lige troet skulle ske i BonBonland, men den var craaazyyy! Måske heller ikke det smarteste træk med alt for få timers søvn…. og en mave der var lidt påvirket af vin, drinks og shots.

2 3 4 5

Så da vi kom hjem og begge børn sov med det samme, kom dynen med ind i sofaen og så gik der nok to minutter og så sov jeg indtil Nicolai vækkede mig efter fodboldkampen. Han havde også sovet, men vågnede og så da 2. halvleg. Og så ind og sove videre til kl. 6, hvor Alvin var frisk. Det var så okay eftersom jeg havde sovet 12 timer, haha!

Nicolai hentede morgenbrød og smuttede derefter forbi carglas med beskeden om, at vores bilrude med stenslag skal skiftes helt. Lort. Og så tog han videre ind til byen og brændte en del penge af på sit bryllupsoutfit i stedet. Hans outfit ender med at blive dyrere end mit, hehe. Jeg glæder mig til at se ham stå der i kirken. Aner nemlig ikke hvad han skal have på!

Herhjemme hyggede jeg mig med lidt rengøring, indkøb, vasketøj, leg med børnene, irrettesættelser af børnene og en masse toiletbesøg med Alvin som vi nu har fokus på skal af med bleen om dagen. Det kræver liiiidt tålmodighed og god fantasi; “århhh hvad en sej Spidermanlort!!? – high five!”. Ikke så meget highfive når lorten så ligger i Spiderman boxsershortsene…  Jeg har virkelig svært ved at opretholde en vis entusiasme, men det går fint fremad og han nyder at være blefri (og have fri adgang til numsen og tissemanden). “Det gør drenge altså…” er Nicolais kommentar, når jeg lige så stille påpeger, at han da godt nok har hænderne meget nede i de boxershorts. Altså det ved jeg jo godt, men..!

DSC_0058

Nå, men ellers fik Barbiedukkerne ellers fikset hår til den store guldmedalje, og aftenen sluttede med bryllupssnak og et farvel til Island. Lidt trist at det er slut med de der dybe “HU!” i fjernsynet. Kæft det er meget vikinge- og machoagtigt. Love it.

Nå, det er mandag og jeg har en del gøremål – det får i at se på #mandagsfri i morgen 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en smuk bryllupsvideo