mandagsfri #10

den sejeste tipoldemor!

tip tip2 tip3 tip4

glimt fra tipoldes 90 års fødselsdag i lørdags. Hun er så sej den dame, og er vild med at hun lige poserede i knæstrømer und alles ;-). Hun er en frisk dame, og det er virkelig fantastisk at vores børn har en tipoldemor, og at de nu er så gamle at de kan huske hende når de en dag bliver voksne. Jeg selv er ikke vokset op med oldeforældre, så jeg er glad for at der er gode gener på Nicolais side! Og så er det også bare noget særligt at olde blev tipoldemor på sin egen fødselsdag. Nu har hun to tipoldebørn og det er da noget man virkelig kan prale med og være stolt over. En uge efter vores bryllup smutter hun på højskole – noget hun er afsted på hver sommer. Så hamrende fantastisk. Så bare en kæmpe hyldest til tipolde <3

-Sebrina 

2 kommentarer

 • Mathilde

  Må man spørge, hvor din flotte kjole er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Det kan du tro! Den er fra H&M – deres trendlinje 🙂 Jeg fandt den inde i Fields

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mandagsfri #10