Lige nu #5

en smuk bryllupsvideo

I dag er der præcis to måneder til vores bryllup. I øvrigt #normaltbryllup, haha. Og det er lidt vildt! Så selvom vi har ret meget om ørerne lige nu (projekt blefri Alvin som iøvrigt er i “neeeej!”-fasen, 6årsfødselsdag næste weekend, arbejde og lidt lange udsigter til ferie og alt muligt andet), så går der nok ikke én dag hvor vi liiige snakker lidt bryllup eller ordner noget i relation til brylluppet. Og vi prøver at være casual omkring det for herregud altså, det er jo “kun” en fest. Og så alligevel ikke. For det er VORES fest. Ikke en fest vi kommer til at holde på et andet tidspunkt igen.  Vi kommer til at holde mange andre fester fremover, men lige denne fest ER helt speciel. Og det skal den fandme have lov at være.
I skrivende stund er Nicolai i byen for at finde resten til sit outfit, og jeg har klikket mere lir hjem fra AliExpress. Og jeg vil egentlig bare dele en utrolig smuk bryllupsvideo, som jeg er ret tosset med. De fleste af jer kender nok allerede til ‘A New Kinda Love’ som har blog, youtube kanal og nogle store fantastiske instagramprofiler her og her. Og jeg har ydmygt spurgt om, jeg ikke nok måtte dele deres fine bryllupsvideo på vores lille blog – og det er så det vi gør nu :-D. Jeg digger dem og deres love story for vildt, haha!

Kan i tippe om flere lignende skønne læsere? Eller har i mod på at dele historie, tips, video eller andet fra jeres bryllup så skriv gerne en kommentar herunder eller send en mail til mig på sebrinapetersen@hotmail.com – jeg bliver mægtig glad!

Rigtig god søndag <3

-Sebrina

4 kommentarer

  • tusind tak for de fine ord <3 🙂 Kæmpe meget held og lykke med jeres store dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ingen video – desværre. Men jeg har masser af fotos og minder fra vores store dag sidste år. Jeg deler ud af dem på min blog for tiden <3 Skriv endelig hvis du kan bruge det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

      Ej tak Natasja! Er lige klikket forbi og nu fast fælger. Sluger det råt. Du får nok en mailen af dagene 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Sebrina <3 Du skal være så velkommen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu #5