Ham der faren

lysboks til 159 kroner

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS TIL COOLSTUFF.DK

DSC_0057 (3)

DSC_0059 (2)

jeg har længe haft kig på de populære lysbokse, som flittigt bliver vist frem på diverse instagramprofiler. Og da jeg lige manglede at tilføje lidt i kurven inde på coolstuff.dk, så jeg kunne nå over de 499 kroner og derfor slippe for fragten, blev det sådan en lysboks, der skulle med sammen med AvoSeedoerne og Wicked Wedges. Og den er faktisk mega sej og cool og passer godt herhjemme. Og den er på batterier, så ingen irriterende ledning eller noget. Iøvrigt thumbs up til coolstuff, som leverede vores vare dagen efter de var klikket hjem. Så det er ikke sidste gang, at der er blevet bestilt gadgets hjem derfra. De der Wedges er mega gode! Vi har ikke lige haft avocadoer på lager, så er endnu ikke gået igang med flere avocadotræer men tror de fungerer godt de små sejlbåde dér. Vi har ikke indgået et samarbejde eller fået penge for dette indlæg, det er “kun” affiliate links 😉

IMG_4726 [12832]

-Sebrina

Håber I har nydt de 30 grader i dag! Tør slet ikke håbe på at vejret holder de næste par uger, men hvor kunne det være fantastisk ,hvis vi fik solskin i vores ferie 🙂 Indtil da nyder vi det i fulde drag og det store spørgsmål om eftermidaggen er; stranden eller kalkgraven?. I dag tog vi kalkgraven efter aftensmaden – hold nu sheisse det var skønt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ham der faren