når børn forholder sig kritisk til ALT

weekend med #sneglebar, arbejde, familie og Ayaoprør

DSC_0065 DSC_0073 DSC_0079 DSC_0080 DSC_0082 DSC_0083 DSC_0084 DSC_0086

Det har været sådan en hurtig weekend vi lige har haft. Vi startede med at tage på bloggerfredagsbar. Nemlig den fredagsbar seje Sneglcille arrangerer. Det var faktisk sådan lidt med sommerfugle i maven, for vi “mænger os” jo ikke meget med andre bloggere, og er jo ikke “store” bloggere, som mange af dem der er til sådan et event. Men de er pisse søde, åbne og nemme at snakke med. Men det var med ydmyghed vi tog afsted, og hvor er vi glade for at vi gjorde det! Jeg turde endda at hilse på Miriam, og fortælle at jeg er trofast læser af hendes blog. Vi fik blandt andet også gode råd fra meget søde Danica. Vi fik snakket med flere bloggere og fik enormt lækre cocktails, gode pizzaer og Magnum is. Og så var det jo også vores første date ude som mand og kone. Det er da meget godt gået, nu hvor vi kun har været gift i to uger! Imens hyggede børnene sammen med deres fantastiske faster, og vi kom hjem med lidt promille og stort smil på læben, og vil helt sikkert gerne på blogger fredagsbar igen.

Lørdag stod Nicolai op sammen med Alvin og lavede pandekager til os andre, og faster havde sovet på sofaen, så det var hyggeligt at hun også var med. Og så afsted ind mod byen hvor Nicolai og børnene fulgte mig på arbejde, og ja, så arbejdede jeg imens de havde hygget sig med blandt andet en tur på biblioteket. Da jeg kom hjem foreslog jeg, at vi alle gik en tur med Nellie, men der var åbenbart en jakke der irriterede Aya, så hun skulle i hvert fald ikke med og valgte at surmule på halvvejen, og faktisk vende rundt og gå hjem! Så meget for familieidyl… Så det blev en kort tur, men hun fik faktisk lov at være alene i fem minutter for ligesom at teste hvordan det ville gå…. Hun gemte sig da vi kom hjem og var stadig mega mopset, men vi fik en længere snak, og håber at hun har lært lidt. Og sådan en situation kunne sikkert været grebet an på så mange måder, men der er bare tider, hvor vi ikke er de mest pædagogiske forældre, og det dér var nok en af dem, eller måske gjorde vi noget rigtigt. Aner det ikke, men vi har da vores konflikter med hende, og når vi begge er trætte, så er lunten også bare lidt kort til tider. Så iøvrigt tak for jeres tip om godt læsestof, der kan gøre os klogere på hende… 😉

Søndag var der igen arbejde i vente for mig, men min bror, svigerinde og børnene kom på besøg, da min bror skulle ordne noget på det skur han har bygget til os i bryllupsgave. Det er stadig helt vildt at han har lavet det. Det er dog pt. fyldt op med dåsesodavand, cider og øl fra vores bryllup, men vi har virkelig manglet det skur! De spiste frokost med, og var der heldigvis stadigvæk da jeg kom hjem fra arbejde om eftermiddagen. Så jeg fik kysset min lille nevøs store tykke kinder, og så blev de også til aftensmad. Så dejligt. Og ja – det var så egentlig bare den weekend!

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når børn forholder sig kritisk til ALT