Pinlige one night stands!

ENDELIG en almindelig weekend

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINK TIL GINA TRICOT

DSC_0002

Denne her weekend har været så skøn. Vi holder nemlig så ufatteligt af de weekender, hvor kalenderen står forholdsvis “åben” og der ikke er planer. Altså der er altid et eller andet, men ikke noget arbejde, eller andre store ting som et bryllup eller en tur til Amsterdam ;-). Vi har i dén grad manglet sådan en weekend. Fredag var lige som den skulle være. Aya og jeg susede i Waves for at købe fødselsdaggave til den pigefødselsdag hun skulle til lørdag. Derefter snoldede vi, og nåede hjem lige som aftensmaden var klar. En ret Nicolai havde med hjem fra sit arbejde. Meget nemt, og så skønt. Så stod den på disneysjov og bagefter Vild Med Dans, som Aya er vild med (hø hø). Så hyggeligt at hun nu godt kan være længere tid oppe, og hun elsker også denne alenestund med mor og far. Nicolai shakede en særdeles god white russian, og så gik jeg kold på sofaen lige efter Aya var puttet. Så meget for voksentid ;-).

Lørdag sov vi længe. Helt til kl. 8. FANTASTISK! Og vi spiste grønne æg, som farfar og Trines høns havde produceret. Så fint. Derefter skulle Aya til tøsefødseslsdag i et par timer, og der fik vi så lige ordnet lidt praktisk herhjemme imens.

DSC_0003

Alvin hjalp til med støvsugeren, lige indtil han fandt ud af, at det var meget sjovere at lege med ledningen og se hvor hurtigt den rent faktisk kan trækkes ind. Den leg var han i hvert fald optaget i en halv time. Så er det heldigt, at vi også har en ledningsfri støvsuger, og det derfor ikke var et problem at få støvsuget de millioner af hundehår, som pryder vores hjem hver (fucking) evig eneste dag.

DSC_0006

og så snuppede undertegende en kop kaffe, for det der med at få en normal nattesøvn kan jo næsten lave rod i det hele og gøre en mere træt!? Men det var jo ligegyldigt, vi skulle ikke så meget end at handle lidt ind og sådan. Og Nicolai knipsede (ifølge ham selv) nogle gode billeder af mig (min røv).DSC_0009

selvom efteråret ikke er min favoritsårtid så var lørdag jo ganske pæn og dejlig, og jeg nød faktisk at hoppe i en af de varmere kjoler, som jeg kan se, at de igen har fået i Gina Tricot for blot 249 kroner. Det kan jeg godt forstå, for jeg elsker den og var så glad for den i vinter, og skal helt sikkert have den i flere farver. Jeg har efterhånden meget godt basistøj fra gina tricot, som tilmed også har en fin kvalitet. Det er jeg mega fan af.

DSC_0012

Da Aya var retur igen fra vellykket fødselsdag, tog vi ud og handlede ind, og jeg besluttede mig for at bage en kage efterfølgende. Det har jeg ellers ikke gjort længe, men nu var tiden og lysten til det, så det blev til en smækker gulerodskage. Og naboer fik også kage, for nu skulle jeg dæleme også være den nabo der lige kom forbi med et stykke kage 😀 Aftensmaden blev kartoffel/porresuppe som vi havde lavet torsdag. Så en ren og skær afslappende lørdag. Jeg endte iøvrigt igen med at falde i søvn på sofaen… kl. 21.15. Og så sov vi så til kl. 8 IGEN om søndagen. Så ja, jeg fik da lige fyldt op på den der søvnkonto. Efter lunt morgenbrød smuttede vi “sydpå” og spiste frokost på min seje fætters restaurant og var i dejligt selskab med familien. Det blev også til en gåtur i skoven, og derefter håndboldkamp. Yay, det var fedt at se Nicolai tilbage i de rød/blå farver og det var en skide spændende kamp som fortjent endte uafgjort. Så hjem og mikse en kylling i karry hurtigt sammen, og et mislykket forsøg med at putte børnene sammen (de ville selv), og derefter se bedrag. Hr. og Fru Danmark – det er os – og vi ELSKER det. Så forbandet meget. Så det var med smil på læben, at vi faldt i søvn og var så klar til en noget grå og våd mandag morgen.

 

-Sebrina

5 kommentarer

  • Annika

    Lyder som en dejlig weekend 🙂
    Jeg kan dog slet ikke se du har en røv på de billeder…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

      Hej Annika. Måske det er bare mig, som i forvejen har et issue omkring netop min røv (på den måde at jeg synes den er for lille), som faktisk bliver lidt ked af din kommentar. Jeg går ikke ud fra at det var din hensigt!?
      Jeg kan dog heldigvis godt se at jeg har en røv (numse?), også selvom den ikke nærmer sig Kardashians 😉
      Hilsen Sebrina

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maja R

      Det var dog en lidt mærkelig kommentar foroven, hmm.. Så jeg ville bare lige sige at jeg SAGTENS kan se din (i øvrigt gode) røv/numse på din (i øvrigt pæne) krop 🙂 tak for en god blog!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Tavlig og ligegyldig kommentar!

    Jeg synes det nogle gode billeder og så elsker jeg mænd, som ser deres kone/kæreste.

    Kim Bodnia skulle lave det smukkeste han vidste, lavet i ler. Han lavede sin kones numse. Der smeltede jeg lige lidt og har elsket ham lige siden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Ej en latterlig og mavesur kommentar fra Annika.
    Jeg tænkte netop at du (og din respektive røv) så skidegodt ud. Forsøg så vidt muligt ikke at lade dig gå på af den slags kommenterer, for jeg er helt sikkert på at den bunder i misundelse over din fine (og yderst misundelsesværdige) figur 😉
    Og tak for en hyggeligt weekend indlæg.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinlige one night stands!