skiferie i Norge med børn?

#normaltbryllup – vores vielsesringe

img_5875

Noget der virkelig tog sin tid for os, var at finde vores vielsesringe – det kan i læse mere om i dette indlæg. Vores ringe er lavet af et firma der hedder Solskov, som har deres værksted i Risskov, og alle deres ringe er håndlavede. Vi troede jo at ringene var mega dyre, men samlet gav vi ikke mere end 9400 kroner for dem. Det er jo en helt fair pris for guldringe. Som i kan se, så matcher vores ringe ikke – jeg var helt skudt i harlequinringen, men herreversionen var lige bling nok til Nicolai, og det design Nicolai var vild med til sin finger – ja der var dameringen noget stor og grov til mine fingre. Men det var intet problem at mikse ringene, og det blev derfor sådan, og vi elsker begge vores ringe. Vi købte ringene hos Knud Pedersen i Århus og fik en rigtig god service!

-Sebrina

1 kommentar

  • Stinne

    De er SÅ flotte!
    Det må jeg lige skrive bag øret at man kan få nogle lavet i Riskov, hvis manden gik på knæ en dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skiferie i Norge med børn?