Mandagsfri #28

en weekend med begravelse og barnedåb

dsc_0002

ja den er god nok. Vi har været hele følelsesregistret igennem denne weekend. Fredag fik vi sagt farvel til mine fætres farmor, som havde levet 90 år, og var en helt særlig, livsglad, taknemmelig og varm dame. Det var hårdt især at se mine fætre (og deres børn), onkel og moster være så berørte, men det var en rigtig smuk begravelse, og hun havde bestemt levet et værdigt liv. Det var en smuk dag trods alt.

Fredag eftermiddag kunne vi hente faster Camilla på stationen, og så tog Nicolai og jeg ind mod byen imens vi vidste, at børnene hyggede sig max. Det var endelig blevet tid til en lille date. Lidt hurtig shopping, og så lækre tacos på barburrito og derefter kunne vi nå en tur i Illums Bolighus og forelske os (jep også Nicolai!) i julepynt, og vi endte også med at købe lidt med hjem. Vi er virkelig i julestemning i år, og den kommer ikke til at få for lidt i år, haha. Derefter tog vi hjem fordi vi var trætte, og jeg også skulle op på arbejde. Aya var stadig oppe for at få det sidste med af Vild med Dans. Faster blev og overnattede til lørdag, og imens jeg lige skulle arbejde små fem timer, fik børnene, Nicolai og Camilla hygget sig med blandt andet en tur på legepladsen og Ramasjang 😉 Da jeg kom hjem gik turen direkte ned til et overdådigt andestegsbord hos Farmor og Jan, hvor børnene igen var i centrum og Aya blev efter eget ønske og overnattede til søndag. Så Alvin kom med hjem, og da han sov, kunne vi slå maver til DMA, og derefter gå i seng og nyde kun at have et barn i sengen i løbet af natten 😉

Søndag op og afsted for vi skulle nå at hente Aya inden vi skulle til min nevøs barnedåb. Faktisk i samme kirke som vi var til begravelse i om fredagen. Det er samme præst der også har døbt og konfirmeret mig! Og efterfølgende samme sted at spise – nemlig på min fætters restaurant. Jeg havde æren at være gudmor og det gik bare så fint. Fasters guldklump. Utroligt med den betingelsesløse kærlighed jeg har til min niece og nevø. Det er bare noget helt særligt og meget stort. Og så se hvordan Aya, Alvin og Marie har nogle tætte bånd, og det bliver der uden tvivl også med fætter Vester. Det giver bare så meget mening, og selvom vi ses ofte, så kunne vi sagtens bo side om side med min bror, svigerinde, niece og nevø. Det kan godt være de ikke tænker det samme 😉

dsc_0004 dsc_0081 dsc_0087 dsc_0107 dsc_0108 dsc_0129 dsc_0149 dsc_0155 dsc_0166 dsc_0205 dsc_0232

Hjem igen sen eftermiddag, og så var vi alle trætte. Da børnene sov, skulle vi naturligvis se Bedrag (uhhh det er ret spændende nu!), og så var den weekend ved at være slut…

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfri #28