Nicolai er med i Venindebogen

Madplan uge 43

mandag: kartoffel/blomkålsmos (med masser af smør) og fiskepinde. Jeg havde kastet de der fiskepinde ned i vores nye multifrymaskine, som vi er blevet noget så begejstrede for, og den kan jo meget, men vil sige at de der fiskepinde….. blev til fiskepindesnuller. Jeg havde ligesom glemt at tage den dims der drejer rundt ud. For det kan man nemlig sagtens. Men det endte faktisk med at blive et hit. I hvert fald for børnene. Jeg foretrækker noget med bacon og løg og masser af smørsovs til min kartoffelmos. Eller millionbøf… eller mørbradgryde. Men nogle gange skal det jo bare gå stærkt. Børnene var dog vilde!

tirsdag: gulerods/hokkaidosuppe. Lavet på ren gefühl. På toplisten over efterår er altså supper. Det smager godt og der er et hav af muligheder. Og så er det så nemt og der er mad til flere dage. Win.

onsdag: suppe fra tirsdag.

torsdag: Boller i karry. Jeg har beskrevet den nemme version her. Vi topper med lidt forskelligt. Kokosmel, rosiner, peanuts.

fredag: Igen… boller i karry.

lørdag: var vi til halloweenfest! Og ærgrer mig virkelig over, at jeg ikke fik filmet maden. For der var kyllingen altså farvet blå, grøn og rød! Vi fik pitabrød med alt hvad hjertet begærer, farvede pandekager og alt med sukker 😉

søndag: blev til lidt “tøm-køleskabet” hos mine forældre. Eller det er umuligt at tømme deres fryser og køleskab. Men der var spaghetti med kødsovs, hvidløgsflüte og forårsruller. Det var Nicolai der bestemte og lavede menuen. Alle var glade. Min mor var på arbejde 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicolai er med i Venindebogen