weekendhalloween

Aya har fået sig en Noora page

page4

Aya har længe snakket om, at hun altså ville have kort hår. Nærmere en page. En moderne Noora page. Hun kender dog ikke til SKAM. Og jeg må indrømme, at det faktisk ikke helt var med min gode vilje. Altså det nævnte jeg ikke noget om for Aya, men vi blev enige om, at efter brylluppet, og hun stadig havde de tanker om kort hår – så skulle hun bare have det. Og vi har så snakket om, at så er det slut med Elsafletninger og alt det der. Men hun har hele tiden været ligeglad. Og hun har heller ej haft problemer med at få redt sit hår, ej heller med hårvask og sådan. Så det er ikke derfor hun ønskede det korte hår. Argumentet var så simpelt; “fordi det bare er så sejt!?”. Det hører man altså ikke helt mange af de andre jævnaldrende piger sige. Aya har den vildeste kraftige smukke manke med naturlige striber, og derfor har jeg ikke bare lige ladet frisøren klippe hele skidttet af, hvilket samtlige frisører nærmest også har nægtet 😉 Men nu skal vores datter jo ikke bare have langt hår, fordi hendes mor synes det er vanvittigt flot, og jeg synes også at hun rocker den page ret godt. Jeg er så stolt af hende. Hun har sgu bedre stil end sin mor og tør også mere, og det er vores fornemmeste opgave at bakke op om hendes helt egne beslutninger, som ellers går imod strømmen. Det er fandme modigt. Elsker at hendes drøm ikke er Rapunzelhår – “for det kan hun jo altid få”. Og det er ikke engang løgn. Skiderik 🙂

page3 page2

page

Og det blev taget godt imod i skolen i dag. Frygtede jo en lille smule at hun kom hjem og bare ville have det lange hår igen. Men nix. Hun stråler bare. Nu vil jeg kramme hende lidt mere imens vi ser Vild Med Dans.

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekendhalloween