Aya har fået sig en Noora page

Vores madplan i uge 44

Tid til sidste uges madplan. Det går meget godt med at huske at filme faktisk. De sidste ugers madplaner har Nicolai lavet. Det varierer lidt. Det er lige den af os, som sætter os ned og får lavet madplan. Vi laver den hver uge, og skriver den ned samtidig med, at vi lige får kigget ugens tilbud igennem. Vi har de seneste par år handlet 80% af vores indkøb hos Rema1000 – og sådan en har vi (endnu) ikke i Solrød. Vi har alle andre kæder, og det tyder på at en Rema1000 er på vej. Det håber vi. Men her i sommer fik vi så en helt ny Lidl, og der er vi altså begyndt at handle det meste ind nu. Vi handler stort ind enten lørdag eller søndag, og nogle gange et lille indkøb i løbet af ugen. Det benytter jeg lige lejligheden til at rose os selv lidt for 😉 Nå, tilbage til der madplan:

 

Mandag: Chili con carne – tjek det her indlæg ud for opskrift

Tirsdag: Chili con carne og hertil også sprøde grønkålschips, som er hurtige at lave på vores seneste nye køkkenmaskine. Det var faktisk hende her der tippede om dem 🙂

Onsdag: Homemade pizza!

Torsdag: Jeg spiste ude med en veninde (fik en god stor burger!) og resten af familien fik rester af pizza

Fredag: En torskeret, hvor vi har opskriften fra Retnemt

Lørdag: Var de voksne til 30 års fødselsdag, og her blev der serveret noget lækkert fingerfood (!?) – vi fik noget lækkert snasket noget med gris. Børnene fik flæskesteg hos farfar og co. Så også lækker gris til dem 😉

Søndag: Hurtig og nem mad – og også tømmermændsvenligt. Kylling, sprøde fritter og lidt salat.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aya har fået sig en Noora page