OO - hjemmetræningstøjet og noget om hjemmetræning

weekendhalloween

week2

Selvom de fleste af ugens dage i denne uge er brugt i sygesengen for mit vedkommende, så er dagene alligevel gået ret hurtigt og snart er det jo weekend igen! Og nu begynder de bookede weekender at titte frem. Ligesom de gør hvert år på denne tid. Det er naturligvis gode aftaler, men det har virkelig også været rart, at vi har haft flere weekender i træk uden de store aftaler, hvor vi selv har valgt hvad vi skulle lave.

Fredag som sædvanlig. Disney, Vild med dans og SKAM. Jeg gav den iøvrigt gas med te og ingefær, for jeg havde kradsen i hals, og nogle gange bliver det bare ved det, og andre gange…. ja… så endte det som det gjorde denne gang.

dsc_0016-3

lørdag morgen var stille og rolig. Jeg stod først op, hvilket ikke sker så tit, og gik fluks igang med slowjuiceren. Vi havde tid til Mads & Monopolet, og Aya skulle lige tjekke H&M kataloget ud til stor utilfredshed for Alvin, som jo gerne ville lege 😉 Spår mange momenter som disse i fremtiden….

week

Nicolai skulle afsted til håndboldkamp, og vi andre skulle gøre os halloweenklar. Der var nemlig en børnehalloweenfest i sigte, og børnene glædede sig for vildt! Meget spændte! Så gangsterskelettet og ballerinaskellettet blev gjort klar, og undertegnede uglede håret, forsøgte med lidt heksemakeup, mørk neglelak og en heksehat på hovedet, og så var vi klar.

week3

Turen gik mod Ringsted/Benløse, og så var der ellers gang i den derfra. Uhyggelig snacks og drikke, græskar og det store hit – børnedisko! Og bare det at have en masse at lege med.

dsc_0020-3 dsc_0025-2 dsc_0026-2

Det er så dejligt at børnene bare leger og har det sjovt. Og det er altså også lidt lækkert, at der så er tid til at dikke på de små babyer der er kommet, imens vores børn er blevet det ældre og nu kan lege selv og med hinanden. Det er alligevel ikke mange år siden vi selv havde helt små børn, og når vi er sammen med andre med helt små børn, er det rart at blive mindet om, at vi nu er på en slags “anden side”. Det giver lidt en følelse af lettelse at kunne sige til hinanden “et overstået kapitel”, “vi klarede den sgu” og så videre. Ikke at babytiden ikke er dejlig og særlig – det er den bestemt, men den er også hård, og vi har absolut ingen planer om at skulle igennem endnu en babytid. Vi keder os bestemt ikke med de børn vi har, og de giver os så meget, at vi føler os fuldente i vores firkløver herhjemme. Femkløver inkl. Nellie. Hun er jo også en del af familien ej at forglemme.

Nå, men Alvin brugte flere timer på at spille guitar, og nu ved vi i hvert fald hvad han ønsker sig i julegave ;-). Se evt. nedenstående film, hvor han lever sig godt ind i sin nye guitaristrolle <3

mætte og trætte drog vi hjem, og var spændte på om vi hurtigt kunne komme ind i vintertid – og ingen problemer.. Vi sov til kl. 7 altså i gammel tid til kl. 8, hvilket jo var helt perfekt! Igen det der med at være “på den anden side” ;-). Og så ville børnene gerne besøge deres mormor og morfar, hvor vi så kørte ned til frokost og brugte det meste af søndagen og igen i selskab med kusine Marie, så der blev leget og hygget igennem på den casual måde. Vi kom hjem til et hjem som var liiiidt præget af, at vi egentlig ikke havde tilbragt så mange timer på oprydning/rengøring denne weekend, men vi lod hundehår være hundehår og fik puttet nogle trætte børn, smækkede os i sofaen og så Bedrag og håbede på at være friske mandag morgen. Det var så ikke helt tilfældet

Den kommende weekend skal vi fejre lillebror/onkel Oliver og give den gas til stor 30-års fødselsdag. Så søndag er vi nok liiiidt ramte…

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OO - hjemmetræningstøjet og noget om hjemmetræning