De normales jul #4 (videoblog)

Alletiders julegaver for under 100 kroner

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF LIDL

dsc_0105
Jeg tror hurtigt vi kan blive enige om, at julen koster lidt (mange) knaster. Det er egentlig ikke noget vi ynker over, for vi kan godt lide at købe og give gaver, og bruger også penge på diverse julefrokoster, julegodter, julefrokostoutfit og diverse arrangementer i december måned. Indtil videre har vi ikke brugt så mange penge på Aya og Alvins julegaver, da de får rigeligt med gaver fra familie og venner, og derfor har vi ikke set det nødvendigt, at gaverne til dem tilhører de dyre poster. Den tid skal vel nok komme. Hvert år påpeger både Nicolai og jeg, at der virkelig ikke er en grund til at vores familie og venner bruger mange penge på julegaver til vores børn, når de bliver lige så glade for gaven til 30 kroner, som for den der koster 300 kroner. De hører så ikke altid efter alligevel, men det bestemmer de jo i bund og grund også selv.picmonkey-collage1
dsc_0017
I søndags skulle den kommende uges indkøb handles ind, og turen gik som vanligt til Lidl. Og børnene var med. Det har vi faktisk gjort os meget i. At handle ind sammen. Eller blot én af os men så med børnene med. Simpelthen fordi jeg jo enten har arbejdet, og Nicolai har været alene med børnene, eller hvis Nicolai har været til kamp og det så er mig der har været alene med børnene. Men det er helt sikkert mest hyggeligt og nemmere, hvis vi alle fire handler ind sammen.

dsc_0018Og jeg er glad for at vi ikke har gjort et stort nummer ud af det der med at handle ind, og har taget børnene med ud at handle og shoppe altid, for selvom det bestemt kan være udfordrende at have to børn med, så går det ret fint, og nu kan de jo også hjælpe til, og handles ind det skal der jo, og så er det da rart at de ligesom er blevet “skolet” til det der med at handle ind, så det faktisk er blevet lidt helligt i vores weekender. At vi handler ind sammen. I søndags var det dog nok lidt mere sjovt for Aya og Alvin, for de vidste ikke, at mor og far faktisk ville sige “ja” til noget af det meget legetøj som Lidl byder på, og som de hver gang spørger om de ikke nok må få.

dsc_0024 dsc_0033
Aya faldt over et “mal efter tal” maleri og sådan et skrabebillede. Det vækker altså gode minder 🙂 Det er i Lidl butikkerne i denne uge, eller så længe lager haves, og koster den nette sum af 29 kroner stykket. Tjek evt. Lidl legetøjskatalog ud her – for der er et stort godt og billigt udvalg på legetøj, og det er helt klar muligt at finde en god julegave der.

dsc_0039 dsc_0044 dsc_0045
Alvin var helt solgt i et paplegehus, og det kostede kun 69 kroner. Det står nu fremme i stuen, og der er allerede tegnet på det, og så tilbringes der meget tid i huset. Desværre mener han at det er HANS hus, så ham og Aya har lige lidt kontroverser omkring det… skønt skønt.. ahem. Det er også lidt svært, at ‘forsvare’ at det altså er Ayas kunstværker, men at han så skal dele sit hus med Aya. Han har dog indtil videre accepteret at Aya gerne må være i huset, så længe det kun er ham der maler på det. Og det godtager Aya heldigvis også. Altså indtil videre. Vi håber og forsøger vores bedste, at lære vores børn at #julenskabervisammen #julenerforalle som så fint også er Lidl’s hovedbudskab, og selvom der dagligt i denne måned er gaver fra nissen, så skal der altså deles, og den anden må gerne prøve den andens legetøj og vice versa.

dsc_0061 dsc_0064

-Sebrina

2 kommentarer

 • Kristina

  I plejer hvert år at vise nogle at jeres juleønsker frem? Er der mon sådan en i vente? 😀
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Jep det kan du tro Kristina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales jul #4 (videoblog)