Jeg er grøn og gul.... og også rød!

De normales jul #18 – det bedste juletræ?

picmonkey-collage

Vi har jo haft juletræ igennem hele december, og det har altså holdt godt, og tror fremover at vi skal have juletræ igennem hele december, for det skaber virkelig en helt særlig stemning. Om et par dage tager vi ud i vores all time favorit plantecenter, Anchers Havecenter, og køber TRÆET. Altså juletræet der får æren med pakkerne under og alt det der. Nu hvor vi skal holde juleaften, så er et friskt juletræ lige sagen, og at få lov til at pynte juletræ hele to gange, er da toppen! Og det skal også være med sødt på træet og sådan. Og måske gaverne under et par dage inden juleaften. Måske. Vi må lige se om børnene vil kunne styre det.

Nå, men hvilken sort synes i mon er det smukkeste juletræ? Det behøver egentlig kun at stå smukt henover nogle dage, for vi ved også, at når det først har været 2. juledag, så vil vi gerne have pynt og diverse pakket væk. Træet må også gerne dufte godt af gran. Og har i luret nogle steder, hvor de er begyndt at sætte julepynt ned? Har nemlig erfaret at lige et par dage før juleaften, så kan man virkelig gøre sig nogle gode julepynt-udsalgs-køb.

Jeg kan virkelig mærke at julestemningen kommer godt snigende nu, og i går fik vi købt ænderne i Lidl, og håber det går godt med de ænder nu hvor det er første gang vi skal prøve at lave det. Vi fik aldrig gjort os i en generalprøve, men mon ikke det hele nok skal gå ;-).

-Sebrina

2 kommentarer

  • Carina

    Aner ikke noget om juletræer. Men gode priser derimod 😉 I Bilka har de sat ALT julepynt ned med minimum 50 %. Jeg var derude forleden, og der var rigtig meget tilbage af fine glaskugler osv…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Jeg synes helt klart normansgran er flottest! Grenene er mere fyldige og puffer lidt mere ud, hvor fx rødgran er tyndt, ser ikke lige så frisk ud og det stikker.. det er ikke et rigtigt juletræ for mig. Men det er jo selvfølgelig en smagssag og vi er jo forskellige😄 Min far havde i mange år en kæmpe mark med juletræer, så vi har altid bare kunne gå ned på marken og hente lige det træ vi synes hjem helt frisk. Det er helt underligt ikke at kunne det længere😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er grøn og gul.... og også rød!