De normales jul #20 - pas på med at afsløre dig selv

De normales jul #21 – juleferie

img_6854

Så er jeg gået på juleferie. Faktisk den længste jeg har haft i mange mange år! Jeg skal først tilbage på arbejde igen d. 9. januar, og det har jeg endnu ikke fattet. Men i skrivende stund sidder jeg hos frisøren og får lavet striber, så jeg tror nok jeg skal finde ud af det der med ferie… Aya bedyrede i morges; “årh vi skal sove længe i morgen”.. og jeg kunne ikke være mere enig med hende. Altså udover jul og nytår har vi nemlig ikke lagt faste planer – og det er lige præcis det, der er meningen med denne ferie. Ingen faste planer, vi tager én dag ad gangen. Vi trænger til det. Det sidste halve år har der været knald på. Ayas skolestart, bryllup, et lille sidestudie, nyt arbejde og andet som ikke har fået omtale på bloggen. Så det er på sin plads at vi liiige tager en puster. Allesammen.

 

Sebrina

1 kommentar

  • Signe O.

    Fra én sygeplejerske til en anden: For filan, det er dig vel undt med den juleferie!! Jeg render rundt (eller, jeg render så ikke så meget rundt) med en smadret hofte, som kostede mig mit job på medicinsk afd. Når jeg lidt synes, det hele er noget lort, kommer mine halvstore unger ind fra sidelinien og siger: “Men heldigvis skal du ikke arbejde juleaften, mor!” Og de har ret.
    Glædelig jul til jer. Din ferie er velfortjent, så nyd den! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales jul #20 - pas på med at afsløre dig selv