En julekampagne vi alle godt kan lide!

De normales jul #22 og #23 – alle gaver i hus

img_6857

Vi har faktisk været i god tid med gaverne i år. Og alligevel nåede der at snige sig lidt julestress ind… for i går, altså d. 22 december blev Nicolai ramt af sygdom og vi manglede lige at finde en guitar til Alvin, som han har snakket om lige siden vi var til halloween hos min fætter, hvor han det meste af aftenen stod med en guitar og gav den gas. Og det skulle være gaven fra os. Troede jo at et smut i BR hurtigt kunne klare den opgave. Nixen. Så da en tur i Bilka. Nixen. Nå…. fuck! For vi havde jo i vores hoveder hans gave på plads og faktisk meddelt andre, at vi gav ham guitaren. Nå, men Legekæden i Køge kunne heldigvis diske op med en sej én af slagsen, og så sådan ca til halv pris af hvad vi havde sat af til den guitar. Så mega win. Men jeg kunne lige hurtigt se, at der ikke ville blive så meget hygge over dagen i dag, hvis Nicolai fortsat var sløj (og det var han), og jeg ligesom skulle rundt på gavejagt, oprydning og rengøring, forberede and og også, traditionens tro, nå ned forbi min mormor som har fødselsdag i dag. Men nu sidder jeg her under dynen, her stinker pga ovnen kører pyrolyse, og “love actually” er lige begyndt. Lillejuleaften har været helt perfekt og begge børn kunne endda sove her til aften. Vi glæder os mega meget til i morgen. Håber lige at kunne nå den sidste “låge” i morgen, og hvis ikke. Så er det jo bare fordi vi nyder og fejrer jul som jer andre. Rigtig glædelig jul i hvert fald – vi skrives ved!

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julekampagne vi alle godt kan lide!