De normales jul #21 - juleferie

En julekampagne vi alle godt kan lide!

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF LIDL

Lidls julekampagnevideo har virkelig hittet i år. Med god grund naturligvis! Det er ikke kun i DK at videoen har fået positiv respons, for på internationalt plan har videoen nået mere end 380.000 delinger, og blevet vist mere end 74 mio. gange. Mon ikke det blandt andet skyldes at der bare er sådan en woman power vibe i den video? Da jeg så den første gang var min første reaktion også “Præcis!”, og var nærmest igang med at smøre ærmerne op. Emily Roberts formår da virkelig at sætte skub til min indre cool feminist i hvert fald ;-). Og jeg tolker ikke at kampagnen, er en kamp imellem mænd og kvinder, men bare en kampagne der sætter fokus på, at vi da skal hylde dem som virkelig gør sit for at julen er og bliver noget helt særligt. År efter år. For det kræver da alligevel sit. Herhjemme er vi i hvert fald lige gode om det. Vi skal for første gang i år holde juleaften, og selvom vi sætter fokus på at det bare skal være “low key” agtigt, så ville det være løgn, hvis vi underkendte det faktum, at det altså kræver lidt. Også selvom alle gæster bidrager med sit til dagen. Men i skrivende stund er Nicolai på jagt efter et friskt juletræ, og jeg har siddet og fundet inspiration til, hvordan julebordet skal pyntes. Den sidste indkøbsseddel er skrevet, så der ikke mangler noget til juleaften, hvor vi har inviteret gæsterne til kl. 13. Og her skal der være juleknas og godter og pyntet op…. og også gerne dufte af julemad. Det kræver da lidt timing. Men vi glæder os. Da jeg kom hjem fra arbejde onsdag aften og der stod to kæmpe dåser med frisk julebag fra Faster Camilla, som også kommer juleaften, fik jeg julelys i øjnene og et kæmpe smil på læberne. Vi gør det nemlig sammen, så julen bliver hyggelig for alle. Vi glæder os så meget til i morgen!!

– Glædelig jul fra familien Petersen Elken

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales jul #21 - juleferie