hvorfor kigger jeg på brudekjoler?

Altså vi passer bare en hundehvalp…

img_6778 img_6784

så blev der lidt stille herinde! Og det er ikke kun fordi vi i denne uge passer en hundehvalp, for det er jo faktisk allermest Nellie der gør det, men der har desværre ikke være så meget tid til at skrible lidt herinde, selvom der er masser at skrive og berette om…

men intet nyt er godt nyt, og vi har det alle godt! Her til aften fik vi styr på hotel og visum til vores tur til New York (om en måned sgu!). Lommepengene ved jeg ikke helt hvor skal komme fra, for det kan mærkes, at jeg er gået ned i løn. Jeg stopper aldrig nogensinde med at påpege, at det er dybt latterligt at min løn (fordi jeg nu nærmest kun arbejder dagstid og i det offentlige) svarer nærmest til det samme, som var jeg på dagpenge. Jeg mener.. det er trods alt en mellemlang videregående uddannelse jeg har mig… Det synes jeg sgu ikke er okay. Til gengæld fungerer det bare big time at have et arbejde fra 8-15.30 og et meget spændende og meningsfuldt et af slagsen. Så fuck det, at vi ikke lige får nyt fjernsyn denne måned (eller næste), for det kan noget det der med at have en fast dagsrytme og et meget spændende arbejde. Og tid og overskud med dem der betyder allermest for mig.

Nå… men bare et hurtigt hej her inden sengetid. Er nemlig også blevet bedre til at gå i seng før kl 23! Nok mest for lige at nå en time i sengen inden børnene indtager 80% af vores seng. Samsovning kan være hyggeligt ja… men for tiden er de voksne herhjemme pt en smule trætte af det. Gode råd? De sover sammen i Aya’s seng, men kommer alligevel ind til os i løbet af natten, og er med på, at det er tryghed osv, men er lidt i tvivl om vi snart nærmer os, at det bare er en rutine at suse ind i vores seng og vi måske kan tillade os at tage en lille kamp. For det er hver nat nu, og jeg især bliver flere gange vækket af, at de ligger oven på mig, eller sparker osv. og overskud er ikke eksisterende om natten… og heller ikke en morgen efter en nat med mange opvågninger.

Sebrina

4 kommentarer

 • Carina

  Nu kommer jeg til at lyde som en rigtig ond mor, men sidst vi havde samme ‘problem’, gjorde vi slet og ret det, at vi sagde til pigerne, at de skulle lade være med at komme ind til os 🙈
  ‘Det er okay, hvis I har mareridt, men hvis I bare vågner, så bliv liggende i jeres senge og sov videre’ sagde vi sådan cirka. Og det virkede!
  At det kun virkede et par måneder, er så en anden historie 😆 Måske skal vi tage snakken igen …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   den er prøvet her – ingen virkning! Må prøve igen… 🙂 Håber i kan få det til at virke igen ovre hos jer alligevel 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hvad med en madras på gulvet til børnene? Det har vi til vores 3-årige. Og det giver klart bedre søvn til de voksne ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissal

  Hej med jer! Jeg kom til at tænke på, hvordan i gjorde dengang i fik Nellie? Havde i taget fri for at være hos hende de første uger eller hvordan og hvorledes? Sidst jeg anskaffede mig en hvalp var da jeg studerede og lige op til sommerferien, så der havde jeg jo rigelig tid til en nyankommen hvalp – men nu er vi begge i jobs og kan ikke lige snuppe en lang ferie:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvorfor kigger jeg på brudekjoler?