Bare mig..... og Nellie!

Gratis kvalificeret fertilitetsrådgivning uden henvisning!

fert

Åh nej…. Er jeg allerede blevet “miljøskadet” !!?. Nej. Det har jeg lovet mig selv, og min veninde, som fejrer 30 års fødselsdag her i aften og ikke har baby, at jeg ikke skal blive. Sådan én der jabber ud omkring, hvornår man bør kaste sig ud i det med børn og sådan. Det er også bare pissenemt for mig at sidde her og pudse glorien, fordi jeg har to stks børn og blev mor som 24 årig, og nu arbejder på en fertilitetsklinik. Så… det gider jeg ikke skrive alt for mange vise ord om. Men da mine nye kolleger nu har givet hints om, at jeg da lige burde sprede nogle ord om et fantastisk tilbud, hvilket jeg helt oprigtigt også synes det er, så gør jeg altså det! Også efter jeg lagde en lille video op på instagram i går (@denormale), som fik ret mange visninger, så tror jeg det er noget i læsere ville have gavn af at vide, og er lidt nysgerrige omkring!?

Det er jo nemlig sådan at par og enlige kan få råd og vejledning om deres fertilitet på Hvidovre Hospital, Rigshospitalet og Herlev Hospital. Også uden nogen form for henvisning! Også selvom der måske slet ikke er børn i planerne inden for de nærmeste år. Og altså det er både for mænd og kvinder.

og hvem kan så helt specifikt få rådgivning? 

Der er nogle krav du/i skal opfylde som følger:

 • Du/I skal have bopæl i Region Hovedstaden.
 • Du/I må ikke have et allerede kendt fertilitetsproblem.
 • Du/I må ikke have forsøgt at blive gravid i over 1 år.
 • Du/I må ikke være fyldt 45 år.
 • Du/I kan få en vurdering og undersøgelse af din frugtbarhed (fertilitet), uanset om du er mand eller kvinde.

I kan selv henvende jer til klinikken uden nogen form for henvisning. På Hvidovre Hospital foregår tidsbestillingen udelukkende ved telefonisk henvendelse om torsdagen fra kl. 14-15.30 på tlf. 4014 1451.

 

Læs meget mere om Fertilitetsrådgivningen her. Og i skal da også være velkomne til at spørge mig om alt muligt – selvom jeg stadig er pæn grøn!

-Sebrina

 

2 kommentarer

 • Anna L

  Damn – er flyttet til Region Sjælland for ½ år siden – ved du om der er noget lignende her i regionen? 🙂

  Jeg er på vej mod de 28, min mand på vej mod de 30 og børn er nok på tapetet indenfor de næste par år, så det kunne da være lidt skægt at se hvordan chancerne ser ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne L

   Der er gratis fertilitetsrådgivning på Holbæk Sygehus som hører under Region Sjælland 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare mig..... og Nellie!