hverdag for fuld skrue!

lidt mindre TV – lidt mere podcast

picmonkey-collage

Efter vi opsagde vores tv abonnement og nu egentlig kun ser DR’s programmer og har TV2 play, Netflix og HBO, ser vi meget mindre TV. Og vi savner det ikke. Tror det er fordi vi mere “aktivt” vælger, hvad vi vil se og hvornår vi ser fjernsyn. Jeg tænker at det er helt fint at det er sådan… Vi er meget mere sammen, når vi så ser fjernsyn, fordi det er noget vi gerne vil se, og det ikke bare er et eller andet ligegyldigt der flyder henover skærmen. Og nogle aftenener, hvor vi begge sidder med vores pc’er, så lytter vi meget til forskellige podcast i stedet for at have et fjernsyn kørende. Men nu er vores TV jo så også i stykker, så nok også derfor……

Jeg har altid hørt meget radio. Den er stort set altid tændt når jeg er hjemme. Når jeg kommer ud fra morgenbadet om morgen, så bliver radioen tændt. Og nu har vi de meget smarte Sonoshøjtalere (som spiller skide godt!), og de er koblet op til telefonen og alt det der, så det er så nemt og hurtigt at skifte fra radio til podcast. Så når vi har hørt lidt for meget musik eller er blevet lidt træt af musikværter, eller bare trænger til en anden ro, så lytter vi til podcast. Jeg lytter til flere end Nicolai gør, men sammen hører vi:

Mads & Monopolet – altså hvis vi ikke af en eller anden årsag ikke har fået hørt radio lørdag formiddag

Den Korte Radioavis – ærgerligt der lige er et par måneder pause nu. Hold kæft hvor vi griner. Bedre satire findes ikke!

Her Går Det Godt – Endelig er Peter Falktoft og Esben Bjerre tilbage, og skuffer ikke!

Bæltestedet –  Jan Elhøj og Simon Jul. Perfekt par.

Den Grå Side – Søren Rasted står bag. Erotiske noveller der bliver læst op af kendte artister, komikere og skuespillere. Der er en del drengesnak over den, og måske det er derfor den lige pt er den mest populære podcast! Vi har brugt det som godnatlytning.

 

Vi har flere på “listen”, men måske i læsere kan anbefale nogle podcasts?

-Sebrina

 

8 kommentarer

 • Mads og Monopolet og Den Korte og også klart nogle af mine favoritter! Kan bestemt også anbefale Det vi taler om og Fries before guys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Mange tak for tippet! Dem vil jeg få hentet og lyttet til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Jeg ser slet ikke TV mere – kun Netflix ind i mellem. Jeg er mere til radio og bøger 🙂

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Det giver altså også bare en helt anden ro at sidde med en bog eller lytte til radio! Men naturligvis… Netflix (og HBO) FTW!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Third Ear, både deres egne og dem de har lavet for Politiken er mine yndlings. ISÆR det der hedder “I forhold med”, er virkeligt godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Mange tak for tippet Johanne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej så må i høre “strangers”.. Og de er nemme at høre, fordi hvert afsnit varer en halv tme. En fortælling fra en fremmeds liv., så spændénde! Kan anbefale afsnittene 1) the truth 2) lex og 3) outside in.. Hårde fortællinger men så spændende – do it☺️👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   De lyder spændende! Det vil vi da gøre – mange tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hverdag for fuld skrue!