Dadelkugler.... som blev spist imens jeg var på toilettet!

Lige nu #14

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

  • burde jeg faktisk bare gå i seng. Men er lige blevet optaget af den der scientologi dokumentar på TV2. Det er jo så fucked up.
  • har jeg faktisk været fanget på TV 2 siden kl. 20. Først Årgang 0. Åh så godt altså. Og derefter den nye “Grethe” serie. Så en omgang nyhederne og nu den dokumentar.
  •  ved jeg ikke om jeg faktisk er lidt nervøs for den der stormflod!? Det skulle alligevel blive lidt vildt i Køge Bugt… Se, det er da én af fordelene ved ikke at have råd til at bo SÅ tæt på vandet 😉
  • er jeg faktisk overrasket over, at ‘græsenke’ ikke er blevet nævnt under punkt 1. For det er gået helt suverænt i dag!
  • har jeg ikke spillet Candy Crush i to dage. Dét er jeg pisse stolt af.
  • er jeg lidt spændt på hvordan Nellies falske drægtighed udvikler sig. Jep “falsk drægtighed” findes altså, og jeg tror næsten at jeg dedikerer et helt blogindlæg til dét fænomen, for jeg kan ikke være den eneste, som synes det er lidt spændende, at hunde kan være skrukke og faktisk producere mælk, selvom der ingen hvalpe er….!?
  • har jeg en masse ‘saved items’ hos ASOS, men ingen saved money på min konto. Så….
  • er jeg allerede begyndt at planlægge outfit til det bryllup vi lige har modtaget invitation til… om som skal foregå i maj. Det er jo godt at være i god tid jo. Og hvis jeg nu klikkede nogle af de der saved items hjem hos ASOS, som primært er udsalsvarer, så har jeg jo sparet penge og sådan. Så….
  • er det jo sådan at min mand sidder i et fly og jo først kommer hjem om en lille uge, og derfor ikke kan stoppe mig i mit vanvid, og varerne kunne jo nå at komme frem inden han er hjemme igen. Så jeg kunne starte med at vise ham dette sæt først, og så kunne det jo være at han ville synes godt om mine udsalgskup
  • sidder der nogen derude og bliver forargede. Men det er jo bare smukt lingeri. Jeg har heldigvis giftet mig med en mand der har god smag inden for lingeri og godt kan lide, at jeg også går i andet end de yderst behagelige sømløse hotpants og mine Calvins. Det er faktisk hans skyld, at jeg er blevet afhængig af de (af god grund) hypede Calvins, da han havde dem med hjem fra sin tur til Las Vegas sidste år
  • blev klokken så over midnat, og vækkeuret er sat til 6.30 da skolen starter igen i morgen. Så nu vil jeg prøve at klemme mig ind et sted i dobbeltsengen, hvor Aya og Alvin sover så fredeligt… og spredt.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dadelkugler.... som blev spist imens jeg var på toilettet!