Gratis kvalificeret fertilitetsrådgivning uden henvisning!

veloverstået operation!

dsc_0005-1

I går fik Aya lagt nye dræn og fjernet polypper. Jeg var der ikke. Helt bevidst faktisk. Men Nicolai og min mor var der. Men lige så snart jeg kom hjem fra arbejde sad vi sådan i sofaen i et par timer. Det er godt det er overstået og gik så fint! Selvom jeg selv synes jeg er ret hardcore, så er der bare nogle situationer, hvor jeg ikke helt tror det er en fordel at være sygeplejerske 😉 eller også er det bare sådan jeg er. Det er jo ikke helt til at vide. Men jeg ville simpelthen være for nervøs, og det ville smitte af på Aya. Og det ville ikke være godt. Jeg synes det var forfærdeligt at se hende vågne op fra narkosen sidste gang hun fik lagt dræn, også selvom det gik lige som det skulle.

Hun skulle naturligvis dækkes ind med panodil, men der var intet i nat, og hun har været hjemme i dag uden at beklage sig, og ville bare SÅ gerne til gymnastik. Så det har hun været her til aften, og hun glæder sig til at komme i skole igen i morgen efter at skulle være hjemme fra skole i to dage. I morgen bliver hun hentet af hendes yndlingsvoksenven (som også er min yndlingsvoksenven) efter skole, og glæder sig for vildt til det. Det kan jeg godt forstå. Det er vildt hvad hun betyder for Aya, og samtidig også se, hvad Aya betyder for moster Nicoline. Det varmer mit moderhjerte big time! Det er en kæmpe gave at have venner, der har overskud, tid og lyst til at være sammen med vores børn.

img_7148

fik iøvrigt fejret den smukke dames 30 års fødselsdag i lørdags, og den fik ikke for lidt. Faktisk alt for meget! Det er dumt at drikke grøn gajol med sugerør. Lad endelig vær med det.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis kvalificeret fertilitetsrådgivning uden henvisning!