Lige nu #15

lidt for kort weekend

img_6832

Så nu er det da på tide at komme tilbage i vores ‘blogrutine’ igen. Vi starter naturligvis ud med en opsummering af vores weekend!

Fredag var Aya hjemme hos mormor og morfar, hvor hun fik noget enetid og forkælelse med dem. Nicolai og Alvin tog i Toys ‘R’ us og fik styr på fastelavnskostumerne. De havde begge set i kataloget, og Alvin skal være Darth Vader og Aya Spiderwoman (!?). Ja det bliver nemt i år. Der er ikke så meget tid til at være kreativ med egne kostumer, og de begge er glade for deres kostumer. Jeg var ude at spise med mine nye kollegaer, og derefter inde og se ‘Barnløs’ med Rune Klan.VIRKELIG et anbefalelsesværdigt show! SÅ godt.

Lørdag havde jeg taget en ekstra vagt og var inde og scanne gravide maver. Det er to måneder siden sidst, så det var hyggeligt, og vi har brug for nogle ekstra lommepenge i øjeblikket… Imens hjalp Nicolai med noget flytning, og da vi alle var samlet igen sen eftermiddag, var der træthed på programmet, så efter aftensmaden satte vi os alle i sofaen og fik krammet godt imens et dyreprogram underholdte i stor stil. Børnene elsker de dyreprogrammer, og det er nærmest blevet en rutine, at vi ser dyreprogrammer i weekenderne. Faktisk møg hyggeligt. Jeg faldt dog i søvn i sofaen før børnene, men med én af dem på hver side <3  Det er det allerbedste. At lade op og falde i søvn dér hvor det er allermest rart. Vågnede kort op, hvor Nicolai sad og nussede mine fødder. Noget jeg altid tigger om, og nærmest hver aften får gjort, så tror det var ren rutine for ham at sidde og nusse dem, for det var jo lidt “unødvendigt”, nu hvor jeg faktisk allerede sov…. 🙂

I nat sov børnene størstedelen af natten sammen på Ayas værelse (det går fremad i øjeblikket!), og jeg var godt veludhvilet, da vi alle vågnede omkring kl. 8 i morges. Morgenen gik med morgenmad, underholdning med sang, bad, ugentlig indkøb, og efter frokost drog jeg og børnene til Fields for at få styr på en gave, og Nicolai skulle afsted til håndboldkamp (som blev vundet!). Nu sover begge børn og det er blevet tid til at holde i hånd og suge det sidste ud af weekenden. Den har føltes alt for kort…

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu #15