lidt for kort weekend

svesken på disken!

Nyt tiltag på bloggen – og første indlæg vil for mange nok være rigtig klamt. Og det beklager jeg så!

“svesken på disken” skal bruges til at få nogle facts ud om os herhjemme, eller nok bare Nicolai og jeg. Og jeg lægger ud med mig selv.

Jeg ELSKER at se klamme hudorme/cyster/bumsefilm på youtube, og følger Dr. Pimple Popper og ser dagligt lige et par film. Can’t help myself. Jeg ville elske at have sådan et arbejde. Nicolai lider under min afhængighed, og bliver dagligt inspiceret for bumser og hudorme, jeg kan få klem på (hø hø).

Jeg er sikker på at der sidder andre med samme last – ikke!?

Nedenstående video har jeg lige set, og jeg ville blive så høj af at få lov til at trykke den hudorm dér, som så alligevel er mere end det. Skynd dig at klikke videre, hvis sådan noget slet slet ikke er dig, og hvis der sidder andre derude med samme last som jeg, vil jeg virkelig anbefale at følge Dr. Pimple Popper!

Bon appetit!

-Sebrina

4 kommentarer

 • Trine

  Jeg ELSKER også at poppe alt på min kæreste. Men han synes, jeg er SÅ dårlig til det. I stedet får jeg lov til at se ham poppe dem og jeg bliver helt høj af det. Han bliver mere frastødt…af mig 😉 jeg tør dog ikke se de videoer der. Det er som, det er lidt klammere, når jeg ikke kender personen. Haha ret mærkeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ELSKER dr. Pimpel popper! Er også total afhængig af det, og min kæreste synes det er så ulækkert! Alligevel kan han ikke altid lade hver med at kigge med, selv om det er med let kvalme til følge for ham 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ser også dr Pimple Popper!! Se også Josefa Reina (mener jeg hun hedder) – hendes film vil også interessere dig😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  haha må tilstå at jeg er total enig med Trine og Cecilie. Blir også helt høj af at trykke ting på min kæreste, eller bare kigge på… Christ jeg har en syg tankegang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt for kort weekend