Når far er alene uden mor #1 - papirfly DIY

vores børn blev “kidnappet” af onkel

img_7009fredag formiddag skyndte børnene og Nicolai sig ud på legepladsen for at nyde solskin og snevejr. Når vejret er sådan, så måtte da da godt være sådan i nogle dage. Men sneen var all gone om eftermiddagen… og ja.. nu er der jo bare gråt, vådt og mudret over det hele. Øv.

Da jeg kom hjem fra arbejde og endelig kunne holde weekend, kørte jeg og børnene ud og snoldede til Disneysjov, og Aya så traditionens tro X-Factor. Det er virkelig så hyggeligt!

img_7023

min bror havde et par timer forinden ringet og spurgt, om vi havde planer om lørdagen, for han tænkte på at køre til Vallåsen og stå på ski. Nicolai og jeg havde desværre planer lørdag aften, så det ville blive for presset for os, hvis vi skulle tage med. Vi havde dog på forhånd lavet pasningsaftale med mormor og morfar, så det endte alligevel med at min bror, morfar, børnene og kusine Marie tidligt lørdag morgen kørte til Vallåsen og stod på ski. De havde haft en skøn tur, omend Alvin havde sine begyndervanskeligheder med skiene. Det var så fedt at onkel og morfar lige havde mod og lyst til at tage afsted, og det er nok ikke sidste gang de/vi kommer derop, hvis der er godt med sne, for det er jo kort tids kørsel, og et fint område for især børn.

img_7246

Så Nicolai og jeg havde jo lige pludselig en hel lørdag for os selv. Ret vildt! Da vi havde vinket farvel der kl. 7.30, så hoppede vi under dynerne igen og fik en time ekstra. Det tror jeg de fleste med børn ville udnytte. Og så fik vi brugt ét af vores brunchgavekort, og tog Nellie med, og gik derefter en tur i Søndermarken, hvor hun kunne løbe rundt og lege med en masse andre hunde. Så hun fik lige en alenedag med mor og far :-). Senere tog vi så ind og spiste og drak lækkert hos nogle venner, og endte først hjemme kl. 3.

Nicolai vågnede med tømmermænd søndag, og efter for få timers søvn tog vi ned til mormor og morfar, hvor børnene jo var, for vi skulle nemlig til familiefastelavn.

img_7035

Nellie og Bianca kunne så lege, og se hvor lækre de var. Det er et helvede at have hund når vejret er sådan. Og pt. fælder Nellie også helt vildt, så daglig rengøring er et must pt. SUK suk suk.

img_7249 img_7256

fastelavn var naturligvis et hit, og det var dejligt at se familien igen. Se hvor stor (og lidt betuttet) fætter Vester er blevet. Han kravler også nu! Tiden går for stærkt altså. Mætte og sukkerhøje tog vi trætte hjem og sluttede af med favoritten steg flæsk og persillesovs, og så sov jeg på sofaen kl. 20. En skøn skøn weekend!

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når far er alene uden mor #1 - papirfly DIY