Hverdagsfri #6

1/2 års bryllupsdag og 31. fødselsdag

img_7293

En frisk hilsen her fra New York. I fredags havde vi 1/2års bryllupsdag, og den blev fejret med en tur til New York ;-). Vores første rejse/ getaway som mand og kone uden børn. Tre overnatninger har vi herovre, og vi er lige vågnet efter den 2. overnatning, og kl. er 7. Vi har jo ikke for meget tid at gøre godt med, så det er om at udnytte tiden bedst muligt! Og det gør vi. I går vågnede jeg på min fødselsdag og selvom jeg ikke havde tænkt så meget over det med at fylde 31 år, så bliver det i hvert fald en fødselsdag jeg ikke glemmer. For mig har det altid været en kæmpe drøm at komme til NYC, og byen lever helt op til mine forventninger og mere til, og jeg tror ikke der kommer til at gå mange år, før vi kommer retur igen – sikkert med børnene, fordi de jo sagtens kan komme med, men den her tur er for Nicolai og mig, og det har vi ikke ondt i maven over. Det er den én årsag til – at vi ved de har det dejligt hos mormor og morfar. Det er nu vores 4. tur væk sammen som kærester/mand og kone uden børn, og har nævnt det før – det gør altså godt for os at komme afsted uden børn, og tre/fire overnatninger har været passende for os og dem.

Nå, men har jo slet ikke tid til at sidde her og skrive – den står på sightseeing i dag på turistmåden! Det var bare en hilsen fra solrige men utroligt kolde (som i koldere end DK) NYC. Der kommer helt sikkert mere skriv og billeder fra turen, når vi er hjemme igen 🙂

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsfri #6