OO - sløj far

Hvad weekenden bød på…

img_7448 img_7446 img_7447

Vi gik ind til en weekend fyldt med aftaler/planer. Fredag aften dog som den plejer <3 Lørdag stod jeg lidt tidlig op, og brugte formiddagen på arbejde. Så kom Nicolai og afleverede børnene inden han skulle møde med håndboldgutterne inden kamp. Så børnene fik set lidt af Hvidovre Hospital. Der har de dog været nogle gange, og de synes det er spændende. De kan jo ikke komme med mig sådan rigtigt på arbejde, men vi har overlappet nogle gange, og det går nu fint, og dengang vi var alene med Aya, og jeg havde aftenvagt og ville have dagen med hende inden, så tog jeg hende med på aftenvagt, og så passede det med at Nicolai kom og hentede hende inden min vagt sådan rigtigt startede. Og ved stort set alle mine weekendvagter kom hende og Nicolai lige hurtigt forbi og sagde hej, og hun fik ofte lige en yoghurt. Selvom det blot var fem minutter, var det møg hyggeligt – vi boede jo kun 5 minutter fra hospitalet. Vi synes det er fint at børnene lige har set mor og fars arbejde. De kan dog underholdes lidt mere på Nicolais arbejde, eller jeg tror nu de synes, at hospitalet er mere spændende end et kontor, men det er måske lidt…. nemmere (legalt?) for Nicolai at have børnene på sit arbejde, end det er for mig. Nå… men jeg kom hjem og fik frokost, og så kørte jeg og børnene til Køge, hvor Aya skulle til generalprøve med dans. Det tog alligevel et par timer, og da vi kom hjem var Nicolai og faster Camilla kommet. Så børnene var overlykkelige. Faster er the shit! Hun blev og overnattede imens Nicolai og jeg drog til 2 x 30 års fødselsdag i Vesterbro Ungdomshus. Selvom vi ikke gav den hele armen blev det alligevel lidt sent, for uret skulle jo stilles frem og sådan. Heldigvis sov børnene længe, og verdens bedste faster lavede pandekager til os. Hun er guld værd!

Afsted til afdansningsbal og se verdens sejeste Aya. Hele dagen gik med det! Ville da ellers gerne også lige have tilbragt nogle timer i det fantastiske vejr. Derefter ind til vesterbro og hente bil og så var den weekend gone. Hjemmet haltede efter. Oprydning, rengøring og vasketøj havde vi ikke kunne nå inden. Og det går ikke at lade det være. Det skal ordnes i weekenden… så selvom vi var ved at omkomme af træthed, bed vi tænderne sammen og fik styr på det, og kastede os nærmest i sengen kl. 21.30. Selvom det er gode planer sådan en weekend byder på, så er det også bare en lille smule for meget. Det er det bare. Og april…. ja den er så proppet med planer. Men nu hvor foråret sådan banker på, giver den også lidt mere energi, så håber vi formår at nyde dagene – også selvom de kan være travle. Vi skal trods alt være sammen med mennesker vi holder af.

Billederne er fra weekendens håndboldkamp, hvor Hvidovre igen vandt, og ham den seje igen blev topscorer 😉

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OO - sløj far