weekenden uge 25

endelig kan jeg lave krøller

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINK

img_8654

for et år siden købte jeg et skide godt glattejern i håb om, at jeg så kunne lave krøller i mit hår… Trods dét at jeg har set mange turtorials, kunne jeg ikke finde ud af det. Det tog mig i hvert fald meget lang tid, og så mistede jeg tålmodigheden. Så da jeg var forbi vores lokale Matas og der var 40% på stylingredskaber, købte jeg et Remington krøllejern. Gav ikke mere end ca. 250 kr for det, og hvorfor pokker har jeg ikke anskaffet mig sådan et noget før? Det tager ingen tid for mig at lave lidt krøl i håret nu! Mange spurgte ind til det, da jeg viste det frem på instagram, så nu deler jeg det lige med jer herinde.

Jeg har googlet Remington krøllejern, og kan se at det kan købes hos Ellos lige her (reklamelink), og så også hos Matas. Og nu hvor vi alligevel er igang med alle de links, så er mine nude pumps fra Other Stories (på tilbud lige nu!), min kjole fra H&M trend og min jakke fra InWear (også rekamelinks).

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden uge 25