Det er også udmærket med ferie i DK

Botanisk Have

dsc_0090dsc_0087-2dsc_0088dsc_0093dsc_0096dsc_0099dsc_0101dsc_0103

I går tog børnene og jeg i Botanisk Have, da det er længe siden vi har været der. Aya var i hvert fald baby dengang, og tænkte at det måske ville være okay for børnene at opleve nu. Og hvis ikke, så kunne vi altid finde en legeplads eller en kanalrundfart, som altså er todo om sommeren, men som vi endnu ikke har nået. Og vejret var altså dejligt. Der kom lige en ordentlig regnbyge, men ellers var det jo lunt og solrigt, så vi var der i et par timer, da vi også bare slog os ned på græsset og snakkede om lidt af hvert. Børnene syntes det var spændende, særligt Palmehuset og søen med de store fisk i! Jeg har virkelig nydt denne her ferie helt HELT vildt. Det er vores første ferie, hvor jeg er nede i det der feriemode, hvor alt bare er godt, og hvor jeg virkelig har nydt hvert et sekund (okay overdrivelse) med børnene, og hvor jeg føler mig mere end klar til at komme tilbage på arbejde. Der er i dén grad plus på energikontoen, og kan seriøst ikke huske hvornår jeg sidst har følt sådan. Der har da været perioder, hvor jeg har brug for ro og hvor jeg bliver irriteret, men selvom jeg nu har holdt en måned (!) ferie sammen med Aya og Alvin, så kunne jeg da godt tage en uge mere sammen med dem 😉 Og det er ikke fordi jeg ikke glæder mig til at komme tilbage på arbejde på mandag, for det gør jeg virkelig, men det er fordi jeg er meget glad for mit arbejde, og ikke for at få et break fra børnene. Jeg har ikke tænkt: “ej, hvor bliver det godt at komme på arbejde og væk fra børnene”.  For det vil jeg gerne indrømme at jeg har tænkt før. Mange gange. Som sagt det har virkelig været en helt perfekt lang ferie, og det har været godt for os alle.  Hvorfor det har været sådan tror jeg skyldes mange faktorer – den lange ferie først og fremmest, at børnene er blevet ældre og ikke har brug for deres mor konstant. Og til det med at blive ældre er der også bare en helt særlig relation både imellem dem og jeg, men også Aya og Alvin indbyrdes, og det er jo bare mega kliché, men der er ikke noget der kan gøre mig mere glad end at være vidne til de to sammen. De leger og hygger sig bare sådan sammen, hvilket de altid har gjort, men jeg ELSKER hvordan de hver morgen sidder og nusser hinanden, hvordan Alvin hiver Ayas ansigt til sig for at kysse hende, og hvordan de skraldgriner sammen. Jeg er mega heldig med de to skabninger. Og jeg tror at ferie særligt er god til netop at indtage og bemærke disse små øjeblikke. Jeg tror også at min oplevelse af denne opturssommer også skyldes mit eget overskud. Nu har jeg været i medicinsk behandling i små tre måneder, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det har meget indflydelse på mit overskud og mine tanker og oplevelse af at føle mig ovenpå. Sidst jeg fik taget blodprøver er mine tal også kommet nærmere normalområdet, hvilket jo bekræfter min egen opfattelse af, at jeg har fået det meget bedre. Og da Nicolai sidst på ferien blev forkølet gik det også op for mig, at jeg ikke havde pudset min næse én eneste gang på ferien. Og det virker måske lidt mærkeligt, at jeg kan være så glad for det, men jeg lider ikke af allergi, men har nærmest været kronisk forkølet i hvert fald de sidste to år. Selvfølgelig i perioder mere fremtrædende end andre, men altid flere gange om dagen skulle pudse næsen, da den bare dryppede og dryppede. Og på sigt er det bare VIRKELIG trættende, og var jo dét symptom sammen med min kuldskærhed jeg særligt blev opmærksom på kunne betyde at jeg måske havde lavt stofskifte. Nu er jeg spændt på om jeg holder “tør” når jeg starter på arbejde, for luften er jo ret tør på Hvidovre Hospital, så det har altid været lidt værre imens jeg er på arbejde. Ret så irriterende!

Nå, vi skal afsted for vi skal til vores dejlige fætter Vesters 1års fødselsdag og fejre ham hele dagen ❤

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er også udmærket med ferie i DK