Selvfølgelig passer vi på når vi bader i Karlstrup Kalkgrav

Det ekstra gode i løbet af ugen #2

glimt

Endnu en uge er gået på hæld og den har budt på gode stunder! Blandt andet hjemmebagte kanelboller, en lille fisketur og et dyp i vores smukke kalkgrav. Jeg synes vi har været heldige med vejret i denne uge, så vi har været så meget ude som muligt!

glimt3

Svømningen startede op i torsdags – det havde begge børn glædet sig meget til! De er begge rykket i et større bassin. Så store og dygtige de hurtigt bliver. De var meget trætte torsdag aften, og sov nærmest med det samme. Et dejligt held fordi jeg også selv var ret træt, og Nicolai var selv til håndboldtræningen. Jep, vores hverdag er i den grad i fuld gang, og vi elsker det.

I går havde vi dejlige mennesker på besøg. Familie og venner og dejlige børn. Vi sørgede for nem mad. Pulled pork burgers. jeg synes selv jeg laver nogle gode burgerboller, hvis jeg må være så fræk at rose mig selv ;-). Vi fik også drukket lidt vin og aperol. Så det er lidt en sløv søndag i dag.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Selvfølgelig passer vi på når vi bader i Karlstrup Kalkgrav