Lige nu [25.08.17]

Det ekstra gode i uge 34

glimt

Det er altså ekstra godt for tiden. I mandags startede Aya til fodbold, og hun syntes det var så sjovt! Så hun var afsted igen i onsdags, og det var endnu engang et hit. Og hun er sgu også dygtig. Sådan helt objektivt ;-). Tror hun har arvet sin mors gener, hehe. Fedt er det i hvert fald at hun er startet til en holdsport og synes det er sjovt. Så er det ligemeget om hun er et naturtalent eller ej. Det giver så meget at gå til noget man synes er sjovt, og sammen med en masse andre piger.

Jeg er også glad for at jeg har fået en god morgenmadsrutine ved at spise en sund morgenmad, som også skulle være antiimflammatorisk. Det er måske indbildning, men jeg synes at jeg kan mærke en forskel. Og det er det vigtigste, indbildning eller ej. Så det fortsætter jeg med! Tænk nu hvis JEG kan gøre noget ved mit lave stofskifte, selvom jeg er ved at acceptere, at jeg skal tage medicin resten af livet. Og det har altså ikke noget med billedet ovenover at gøre. Det er min vej ind til arbejdet. Jeg er nu ret glad for Hvidovre Hospital, for mig er der noget trygt ved det sted.

glimt2 Alvin er for tiden optaget af at støvsuge. Lad det endelig vare ved!

Jeg har fået den smukkeste silkekimono af min dejlilge veninde. Jeg har kigget længe på Sissel Edelbos kreationer, og så jeg overrasket med den smukke sag her  💖

Og onsdag var jeg ude at spise megalækker mad med mine sygepejeveninder. Kan varmt anbefale Bodil. Det er godt jeg har de piger, som kender til de gode steder.

glimt3I går var den årlige vejfest. Og selvom jeg lagde ud med at smide mine bilnøgler væk (inde i bilen!?), og børnene derfor kom lidt for sent til børneaktiviteterne var dagen og aftenen et hit. Det vrimler med børn her, og jeg nævner det jo hele tiden, men det er en gave at have legekammerater så tæt på. Vi fik grillet og spist en masse. Og også drukket en del…

Derfor var jeg også glad for at vågne op frisk i morges. Nicolai var ikke helt så frisk, hehe. Vi er dog ikke faldet helt 100% i junkfælden, for frokosten var med rugbrød og grønt. Dét kan også noget.

Pt. er vi hjemme i mine forældres hus, hvor vi sidder og ser Viktor Axelsen spille VM finale. Og det ser virkelig godt ud. Om lidt skal børnene puttes, og så skal vi smovse noget lækker is mine forældre har liggende. prikken over i’et.

-Sebrina

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [25.08.17]