Disse apps bruger jeg til hjemmetræning

img_0507

Hver gang jeg deler noget omkring hjemmetræning på stories (på instagram), er der mange der spørger ind til, hvilke apps jeg bruger. Så nu har jeg samlet det i dette indlæg, så jeg også kan henvise til dette indlæg, hvis flere viser interesse og har brug for inspiration til hjemmetræningen. Jeg synes personligt at hjemmetræning er genialt, da det jo sjovt nok kan udføres derhjemme når du (tager dig) tid og det er jo (næsten) gratis.

For tiden består min træning i form af løb et par gange om ugen, gerne tre gange, og blot ca. 5 km, og så i hvert fald tre gange hjemmetræning. Mine træningsrutiner er ret varierende, men de sidste par måneder har altså være således. I næste måned starter jeg til CrossGym, og så vil mine træningsrutiner jo ændre sig lidt. Jeg går også lige for tiden og er ret varm på at starte op med fodbolden igen efter at have været væk fra den i over 8 år. EM i fodbold har nok været med til at puste til den lyst ;-). Jeg skylder jo også en opfølgning på dette indlæg iøvrigt. Nå, men det kan være at jeg gør det til foråret i 2018 – jeg tror alligevel ikke at det bliver her til efteråret. Men.. måske!

For tiden har jeg haft særligt fokus på bagpartiet. Jeg træner også andet, men har arbejdet lidt ekstra med bagdelen, og endda med gode resultater. Det er jeg virkelig glad for :-).

Nå, men de apps jeg bruger er alle fra Passion4Profession. Det drejer sig om:

  • 7 Minute Workout, hvor jeg har betalt omkring 40kr for den ‘udvidede’ version. Det jeg især godt kan lide ved denne app, er at jeg får pulsen op, og at man kører 30 sek øvelse og 10 sek pause. Og at det er forskellige øvelser. Det gør det lidt mere “spændende” og meget overskueligt.
  • Abs Workout. Der er nogle vildt gode maveprogrammer. Min favorit er den der hedder 6 Pack Abs workout, og varer i 6 minutter og er ret hård og dermed også virkelig effektiv!
  • Butt Workout er jo nok den app jeg bruger allermest. Igen er der mange forskellige programmer – både korte og lange. L.A.B (legs/abs/butt) programmerne er jeg især glad for, da det så er en god ‘all-rounder’ 😉
  • Legs Workout er virkelig også god, og indeholder øvelser hvor pulsen også stiger godt 😉

udover disse er jeg også tilhænger af Nordic Hiit, hvor man blot for 79,- om måneden, får adgang til træning hver dag, hvor Ida og Christina virkelig guider dig igennem nogle gode højintensive øvelser. Jeg er vild med det fællesskab der er blandt medlemmerne, og i en lang periode var det kun Nordic Hiit som jeg brugte som hjemmetræning.

Jeg tror det var det! Skulle der være andre gode apps som I kan anbefale må i MEGET gerne tippe om dem her – så kan jeg jo tilføje dem til dette indlæg! 🙂

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aya & Alvins vise ord #5