Disse apps bruger jeg til hjemmetræning

Snart behøver du os jo ikke….

dsc_0033-9

ADVARSEL! Ren pral og forældrestolthed i dette indlæg.

For nu er det sådan at Aya selv cykler til og fra SFO. Hun starter i 1. klasse på mandag, og så skal hun så selv til at cykle til skole og hjem fra SFO’en. De er flere herfra som kan cykle sammen, og det er altså herligt! Her er stier rundt i hele byen, som gør, at der ikke skal krydses store veje, og derfor er vi helt trygge ved det. Vi har snakket med Aya om det i længere tid, og så var det hendes eget ønske, og ja, nu cykler hun og sin bedste veninde afsted om morgenen. Og hjem sammen igen. Det er så “smart” at vi på Tabulex kan angive et tidspunkt for hvornår personalet kan sende hende hjem. Og hun er så stolt altså. Det gør også at det kun er Alvin der skal afleveres og hentes, så det gør at vi får bare lidt mere “luft”,særligt om morgenen.

Så ja, det var bare lidt pral her oppe til weekenden! Vi har først planer på søndag – virkelig lækkert!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse apps bruger jeg til hjemmetræning