Det ekstra gode i løbet af ugen #2

Weekend med venner til grill og petanque

dsc_0144-3 dsc_0150-3 dsc_0152-3 dsc_0158-3 dsc_0167-3Vi sidder her godt trætte og glade. Det har igen været en dejlig weekend! I går kom venner og familie forbi til en afslappet dag. Vi var nogenlunde heldige med vejret, så vi kom ud og spillede petanque, og grillen blev tændt op. Eller den havde været tændt det meste af dagen, fordi vi serverede pulled pork. Det passer jo netop sig selv. Og fredag aften lavede Nicolai coleslaw, og lørdag formiddag bagte jeg burgerbollerne. Så det var så nemt. Alle børnene legede godt sammen og trampolinen fik allermest opmærksomhed, selvfølgelig 😉 Og vi sluttede med s’mores på vores bålsted, som vi fik i bryllupsgave. Det var et hit! Vi voksne fik lidt vin og drinks, og jeg var da en smule tipsy da gæsterne tog hjem. Vågnede i nat og var godt tør i munden, og var da også en anelse træt til morgen 😜 dsc_0185-2 dsc_0187-1I dag var der også opstart til fodbold for Alvin, så imens jeg tog børnene til fodbold, tog Nicolai til håndboldtræning. Og så har vi ellers bare slappet af og været lidt praktiske. Vi passer jo også Bianca, så her sker rigeligt.

Jeg har lige været på en løbetur med Nellie, og nu vil vi spise lidt af de hjemmelavede p-tærter jeg har mikset sammen i dag (det er så nemt og lækkert!), og se om der ikke er noget godt i tv.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ekstra gode i løbet af ugen #2