Det ekstra gode i løbet af ugen

Weekenden uge 32

dsc_0098

Imens Nicolai er igang med at ordne madpakkerne til i morgen, ser jeg mit snit til at dele lidt billeder fra denne weekend, som sluttede med en fødselsdagsfejring af de to smukke mennesker på ovenstående billede. Nemlig faster Camilla og hendes kæreste Patrick.

Ellers startede weekenden med disneysjov og guf og i går lørdag brugte vi noget af dagen i Fields, for at købe fødselsdagsgaver til i dag. Det blev til Eva Trio gryder, som altså stod på ønskelisten 🙂. Og så har vi også været ret optaget af den der ubådsag. Jeg især har været virkelig nysgerrig og næsten betaget af det og ofte tjekket diverse nyhedsfora for at blive ‘klogere’. Det er lidt dumt at det kan optage mig så meget, men det har det altså. Er jeg den eneste?

dsc_0001 dsc_0013-1Nellie er begyndt at fælde, så det gælder om at få nogle billeder i hus, når hun sidder der så smukt med en stadig stor og tyk pels. Om en måned er det helt 100 at hun ser lidt afpillet ud. Men det kommer jo igen. Men shit det er træls med støvsugning dagligt. Men det kan jo ikke være anderledes. Og mest synd for Nellie, for det klør altså på hende.

dsc_0042 dsc_0045

lidt af lækkerierne fra i dag. Faster Camilla er sindssyg god til at bage, så det er altid spændende og lækkert at komme til fødselsdag dér!

dsc_0050 dsc_0066
børnene glædede sig meget til at se familien igen. Vi har alle været på ferie sådan lidt forskudt, så det var skønt at blive forenet igen💗
dsc_0075 dsc_0093 dsc_0112-1 dsc_0125-1 dsc_0131-1
et par trætte børn og træt mor da vi kom hjem. Jeg har fået givet mit store puttegen videre. Elsker det!

I morgen starter Aya i 1. klasse, og jeg har været så heldig at kunne afspadsere, så det bliver dejligt at kunne følge hende til skole.

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ekstra gode i løbet af ugen