Selvros i august

25% på Ferm Living Plant Box og en masse andet lækkert til boligen

  INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKSplant
I morgen er det et år siden at vi blev gift. Vildt altså! Vi har ikke planer for dagen, eller jo det har vi, men ikke noget sådan mand og koneagtigt. Vi skal have købt tøj og sko til børnene, og så har vi også planer om at købe en stor is eller kage for lige at fejre papirbrylluppet. Vi fik jo nogle vilde bryllupsgaver, og deriblandt en masse gavekort. Og for de gavekort blev der blandt andet købt denne plant box fra Ferm Living. Først var den tiltænkt opbevaring til bøger, og den stod ved siden af vores sofa. Men så blev den mere en slags opbevaring for lidt forskelligt, og den endte med slet ikke at komme til sin ret. Så da hjemmet fik en ordentlig tur lige før vi drog afsted til Italien, rykkede jeg den ud i køkkenet. Hvor den nu står, som den var tiltænkt fra start. Nemlig til planter. Jeg kan godt lide at alle de større planter ikke kun står på gulvet og flere af vores gæster, har her på det seneste spurgt ind til vores nye planteholder. De har simpelthen ikke bemærket den før. Virkelig synd, så derfor er det helt perfekt at den nu står der og kommer til sin ret.

Moodings har her i weekenden over 25% på ALT. Og der er blandt andet disse plantebokse fra Ferm Living.

I går forelskede jeg mig i et grønt marmorbord. Havde jeg råd, havde jeg uden tvivl dette runde marmorbord, men trods 25% bliver det lige i overkanten for os. Vi vil rigtig gerne have et mørkegrønt bord, og efter at have siddet og kigget alle Ferm Livings produkter igennem (fordi vi ELSKER det brand), så har vi simpelthen købt dette bord derfra. Og så sparet 2000 kroner. WIN! Vores HAY spisebord skal videre til faster Camilla og Patrick, som snart flytter i en større lejlighed.

Her er alle vores andre favoritter hos Moodings, måske I bliver inspireret og udnytter de 25% på ALT?
moodings

Chicura plakatNormann Copenhagen tæppeVertiplants

HAY bakkeFerm Living espressokopperAYTM vaseHAY bademåtte/

AYTM lysestage / Skandinavisk duftlysAYTM vandkande Nicolas Vahé osteskærebræt/

-Sebrina

 

2 kommentarer

  • Lioba

    ‘Damen’ der ikke forstår I ikke har følger på IG

    Men tak for plante kasse råd, den flytter ind når tid og økonomi er til den!
    Vhl den nye lærerstuderende

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De Normale.

      Lyder spændende med studiestart! Og vil bare sige at Søstrene Grene har også fået nogle fine plantestande – og de er noget billigere 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros i august