Madplan uge 35

De gode glimt den seneste uge

glimt

Jeg faldt over det gode citat på pinterest. Jeg er iøvrigt på jagt efter sådaan en tavle i pink. Kan kun finde det i sort som her (reklamelink), så hvis nogen af jer, ved hvor jeg kan få fingerene i sådan ét, så råb lige højt!

Tænk sig at vi nu har en verdensmester i badminton! Det er stort. Og jep, jeg kan komme helt op at ringe over sådanne præstationer. Skide sejt!

Og sugerør. De var flere uger undervejs, så blev helt glad da de lå der i min postkasse og levede helt op til forventningerne. Må bestille flere hjem. De er jo billige og kan bruges igen og igen. Se mere her.

glimt2

vi fik en dårlig nyhed i sidste uge. Min dejligste veninde har uventet mistet sin helt fantastiske farmor, som hun var meget tilknyttet til. En dame som har bragt så meget glæde, smil og ikke mindst latter. Og dejlige frokoster dengang vi gik i gymnasiet. Det er så trist, og det gør ondt at min veninde er så ked af det. Men jeg fik tilsendt et billede af kære famse, hvor hun holder en lillebitte Aya. Og lige dér blev mit hjerte så varmt og tårerne kom frem. Så selvom det var trist, så var det også et dejligt glimt (som jeg ikke lige vil vise frem her).

Men af de gode glimt er der også et eller andet trygt ved at suppesæsonen starter. Det vil være på madplanerne nærmest hver uge henover efteråret og vinteren. Vi lagde ud med kartoffel/porresuppe.

Og så var det at vi jo havde bryllupsdag i søndags. Hvor vejret var venligt og varmt. Det blev fejret på vores lokale Paradis is. Og der sad Aya og kunne hele tiden fortælle; “hende der går også på SFO’en”, “hende der går også til fodbold”, “hun er vikar på skolen”, “han er far til xxx” osv. Vores datter kender jo flere i byen end vi gør. Og det er så fedt altså. Og bare så skønt at tænke over, at det er her hun kommer til at gå og cykle rundt med sine venner, veninder og kærester. Og netop nok hænge ud ved Paradis is og Lagkagehuset. Jo jo det er jo en “storby” 😜. I hvert fald stor nok til os.

glimt3

Og så elsker jeg, når jeg lige får bekræftet mig selv i nogle gode “moves” jeg gør herhjemme. Altså rykket med den der plant box fra Ferm Living. Jeg har iøvrigt også fået en god idé med en slyngplante jeg gerne vil have op ad en væg. Nicolai skal liiiige overbevises.

At kunne gå en aftentur med Nellie var også rart. Det har været skønt at have Bianca, men jeg havde det lidt svært ved at gå aftentur med dem begge. Så første gåtur alene med Nellie, skulle lige dokumenteres. Vi savner nu Bianca alligevel. Hvorfor kan I se på billedet nedenfor. Så stor, glad og kluntet.

Og årets nok sidste strandtur blev det også til i sidste uge. Vi fandt en lidt smadret krabbe til Ayas store begejstring. Hun har en fremtid inden for noget med kriblekrabledyr.

glimt4

se lige en lille Sebrina. Kan I ikke godt se at Alvin ligner mig??? I må kun sige ja ;-). Aya er en kopi af sin far, så jeg bliver såååå glad, når nogen siger at mine børn ligner mig, hehe.

-Sebrina

3 kommentarer

 • Emma

  Alvin ligner dig bestemt, men jeg synes altså også jeg kan se lidt Aya i det sidste billede af dig 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hov der manglede lige en 😀 der til sidst. P.s. Så vil jeg også mega gerne vide hvor den lyserøde tavle er fra. Ih den er flot 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej tak for en go og hyggelig blog – tavlen fås i pink på stilia.dk🙂👍
  Hilsen en trofast følger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 35