Noget der rykker

de gode glimt her midt i september

glimtvarm kakao med flødeskum. De grå og våde dage blev lige lysere med en kop kop kalorier. 
i weekenden var jeg alene med børnene. Og jeg nød faktisk at have dem helt for mig selv. Det har også kun taget mig sådan ca. 4 år…. 😳
det var noget tid siden at børnene havde set mormor og morfar. Så vi tog en smut til Dalby i lørdags og spiste frokost og nød godt efterårsvejr
glimt2
en sej fodboldpige. Jeg bliver så glad når jeg henter og bringer hende til træning. Der er piger og damer overalt. Det glæder mig, at det er blevet helt normalt at piger spiller fodbold. Det var det ikke helt dengang jeg startede til fodbold.
i søndags var der åbent landbrug. Vi tog til et af vores favoritsteder her i lokalområdet – Kildebrønde Frugtplantage. Det var et hit! Vi plukkede en god portion lækre hindbær. Nam.
glimt3
i tirsdags havde jeg lige Alvin for mig selv i en time imens Aya var til gymnastik og Nicolai var afsted til håndboldkamp. Vi skulle lige forbi Meny, hvor jeg ikke kunne dy mig med at købe det fine indkøbsnet med. Vi 💗 mad. Kassedamen gav Alvin et par stykker små Hariboslik. Det var toppen på hans tirsdag! Og seje Alvin tog iøvrigt billedet!
Figner. De er nemme at få fat i for tiden. Det er jeg meget tilfreds med. Får det nærmest hver morgen på morgengrøden. 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget der rykker