bikerboy og fodboldpige

Ny groomingserie med OBH Nordica

Indlægget er sponsoreret af

obh2Jeg har igennem snart mange år haft skæg i forskellige længder. Sebrina opfordrede mig til at få skæg for 7-8 år siden, så hverken Aya eller Alvin har set mig uden skæg. Det er lidt vildt, for jeg synes ikke selv, at det er så længe siden. I starten fik det lov til at vokse “vildt” uden den store vedligeholdelse, lige indtil jeg var hos en barber for første gang. Der fik jeg virkeligt indblik i, at der sagtens kan gøres meget med indtrykket, blot med en lille smule klip og studsning. Det kræver bare det rette værktøj og lidt øvelse.

Så jeg er heldig at kunne få lov til at teste en ny trimmer fra OBH Nordica, som hedder Attraxion Extreme.

OBH Nordica Attraxion er en ny groomingserie for mænd, hvor OBH har designet forskellige trimmere. I kan læse mere om trimmerne her og tjekke OBH’S facebook ud her, hvor mange af deres produkter præsenteres, og blandt andet nemme og lækre opskrifter deles.

Jeg synes at Attraxtion Extreme tager sig ret godt ud på vores toiletbord. Den er også designet med inspiration fra professionelle barberer og frisører. Jeg har allerede en trimmer, men kan tydeligt mærke forskel i kvaliteten på trimningen. Normalt skal jeg køre flere gange op og ned på samme område, men det er ikke nødvendigt med denne.  Den har en super god skærevinkel som sikrer, at den tager det hele første gang. Derudover er der et display som viser både hastigheden den klipper med og anvendelsestiden. Det er sgu lidt smart, så den ikke skal stå i en lader konstant. Den løber  heller ikke tør når jeg så skal bruge den. Så den er ledningsfri og holder i op til 135 minutter, og man kan faktisk også se, hvor meget olie der er på maskinen. Jeg forestiller mig, at det er maskine der kan holde i lang tid modsat de andre jeg har haft.

dsc_0195-3picmonkey-collage1

På selve maskinen kan længden justeres fra 0,5-2,5 mm. Derudover er der 6 ekstra kamme jeg kan sætte på, som tilsammen kan give 28 forskellige længder. Jeg har lidt længere skæg, men bruger både den korte længde på halsen og på bakkenbarterne, samt nogle af de længere kamme på hagen. Jeg tænker at kunne lægge en lille video op, hvor I kan se, hvordan jeg barberer mig. Jeg kan også videregive lidt tips, hvis nogen skulle have interesse for det? 👨

Personligt synes jeg det er en lækker maskine i et flot look, som signalerer kvalitet. Og prisen er endda ikke i den høje ende – den vejledende pris er 749,-, og se oversigt over hvor den kan købes her.

-Nicolai

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bikerboy og fodboldpige